Гороскоп на тиждень. 16 – 22 липня 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

Прислухатися до інтуїції – ось що вам потрібно зробити зараз. Навіть якщо рішення здадуться вам абсурдними, довіряйте голосу серця! Потім зрозумієте, що не дарма. Найкраще в цей період зайнятися вирішенням робочих питань. Їх накопичиться немало, і кожне буде вимагати особливого підходу. Навіть якщо додому доведеться повертатися пізніше звичайного, прийміть це і не скигліть цю жертву. Вам зарахується!

ОВЕН

Відповіді на важливі питання, які вас хвилювали давно, знайдуться зараз. Але поспішних рішень приймати не варто. У рішенні будь-яких питань застосовуйте нестандартні методи. На роботі ви тільки виграєте, якщо будете налаштовані миролюбно по відношенню до ваших колег. Корисною може виявитися відпустка. Подумайте про поїздку кудись до моря. Це гарантує вам приємне проведення часу та романтичний настрій.

ТІЛЕЦЬ

Вашою добротою в ці дні скористаються нечесні люди. Намагайтеся бути менш послужливими. Будь-які проблеми, які виникнуть зараз, будуть дріб’язковими, але віднімуть багато енергії. Для її відновлення вирушайте на природу, найкраще у вихідні. Візьміть із собою кохану людину або друзів. Проведення часу у приємній компанії піде на користь. А на наступний тиждень на вас чекають нові пригоди.

БЛИЗНЮКИ

Якщо у вас виникне хороша ідея, терміново починайте втілювати її в життя. Зараз у вас будуть час і енергія для цього. Період гарний для відновлення будь-яких відносин, які були розірвані або зіпсовані. А от планування важливих справ краще відкласти на потім. У фінансовому плані вам фортунитиме, можливі вигідні пропозиції і укладення вдалих контрактів.

РАК

Від утомливих поїздок вам нікуди не дітися. Нехай вас тішить думка про те, що після повернення додому вас чекатиме любляча сім’я. Навряд чи буде радувати самопочуття. Навпаки, загостряться захворювання, про які ви давно забули. Проте поруч із близькими людьми все швидко мине. Вдома вас лікують навіть стіни. Тому на вихідні поніжтеся в ліжку з книжкою в руках.

ЛЕВ

На вас можуть чатувати деякі труднощі. Близькі, звичайно, нададуть допомогу і підтримку, але зроблять це небезкорисливо. З обережністю поставтеся до будь-яких фінансових операцій, які вам запропонують зробити зараз. Краще проконсультуйтеся з фахівцями перед прийняттям рішення. Витрачати гроші також не поспішайте, будьте заощадливими. На вихідні відкладіть світські заходи і походи до ресторанів і побудьте вдома. Приємна музика, цікавий фільм покращать вам настрій.

 ДІВА

На роботі вас можуть очікувати труднощі. Ви не зможете досягти взаєморозуміння з колегами, через що обстановка в цілому загостриться. Вдома не буде ніякої дисципліни. Відпочити серед близьких не вдасться. Залишається тільки навчитися абстрагуватися і побути на самоті. Для цього найкраще вибрати поїздку кудись на природу. Ідеально підходить ліс. Там зможете відчути себе в  гармонії з природою та всесвітом.

ТЕРЕЗИ

Ви побачите багато цікавого в найближчі дні. Насолоджуйтеся цим часом! Зараз важливо слідувати поклику серця, а не розуму, навіть якщо оточуючі вважають вас за божевільного. Вам будуть вдаватися будь-які кулінарні шедеври, тому обов’язково пробуйте щось нове! На роботі виявляйте активність, її буде винагороджено, тим більше, що все вдаватиметься з легкістю та й грошики при цьому посиплються до кишень.

СКОРПІОН

Час ідеально підходить для вирішення будь-яких організаційних питань. Корисно здійснювати переїзд або великий ремонт. А ось з переговорами краще почекати: знайти спільну мову з співрозмовниками вам буде важко. Глибокі почуття у Скорпіонів переживуть кризу, перечекайте цей час. Займіться собою, власним саморозвитком, читайте, гуляйте на свіжому повітрі, якщо маєте домашнього улюбленця, беріть його із собою. Загалом контакти з тваринами на вас дуже позитивно впливають.

СТРІЛЕЦЬ

Використовуйте кожну можливість, надану вам в цей період. Особливо не пропустіть пропозицію, яка надійде 19 липня! Вам може дуже поталанити. Це може стосуватися як роботи. Так і особистого життя. У грошових питаннях можливі труднощі. Головне – не панікувати і не брати великі суми в борг. Скоротіть свої витрати, відкладіть шопінг на інший час. Також дуже корисними для вам будуть поїздки на природу. Вихідні проведіть далеко від рідного дому з найдорожчими людьми. Позитивні емоції вам гарантовано.

КОЗЕРІГ

У деяких питаннях у вас виникне невизначеність. Щоб прийняти рішення, доведеться порадитися із знаючими людьми. У ці дні ви почуєте зізнання в любові. Якщо будете до нього не готові, не обманюйте людину. Але й не відмовляйте їй, просто попросіть зачекати, бо незабаром зможете побачити її іншими очима. Загалом тиждень обіцяє багато романтики. Але й про роботу не варто забувати. Аби мати хороші прибутки, треба добре попрацювати. Тому закотіть рукави і, як би не хотілося танцювати, працюйте.

ВОДОЛІЙ

Усміхніться! Настає позитивний період. На вас чекає низка радощів – дрібних, але все ж приємних. Ви поринете в турботи про сім’ю та будинок. Через це ризикуєте трохи відстати в робочих питаннях. Закоханих Водоліїв чекає сплеск романтичних почуттів. Головне – щоб голова залишалася на плечах! Не бійтеся виявляти емоції, говоріть партнеру про те, що відчуваєте і ви неодмінно почуєте слова взаємності. У матеріальному плані справи також починають потроху налагоджуватися. Так що тиждень буде чудовим.

РИБИ

Чим більше невирішених справ у вас залишиться до кінця цього місяця, тим гірше. Так що пора братися за роботу! Навколишні в деякі моменти можуть викликати у вас роздратування, але не варто цього показувати, щоб не зіпсувати відносини. Суперечок в ці дні і зовсім краще уникати. Добре, якщо матимете змогу взяти відпустку. Зараз відпочинок піде вам тільки на користь. Більше часу проводьте на свіжому повітрі і насолоджуйтеся життям, дивіться на все з позитивом.

zakarpatpost.net