Чому закарпаткам варто завжди стежити за модою? Думка стиліста

Про це у прес-центрі  газети «Неділя Закарпатські новини»розповіла стиліст Яна МУРЗАЄВА.

Чому зараз недостатньо купити можні речі, щоб мати стильний і сучасний вигляд?

Мода зараз дуже багатогранна і різноманітна, що просто піти в магазин і купити гарну річ – замало. Важливо знати, із чим її найкраще поєднувати і лише так включати її до гардеробу. Мова йде не лише про настрій чи стиль речі, але й про колір, фактуру, форму, що також дуже важливі. Має чимале значення і кольорова гама, якій жінка взагалі надає перевагу. Тобто, аби модна річ на людині виглядала гарно, треба враховувати ще й інші чинники.

Як гадаєте, чому люди звертаються до стилістів? У які моменти життя це відбувається і що спонукає закарпатців замислитись над візуальними змінами власного образу?

У різні моменти життя. Але як правило, найчастіше звертаються жінки, які втомилися від побутових проблем і зрозуміли, що час зайнятися собою. Багато жінок звертаються після закінчення декретної відпустки, коли дитина і домашні турботи протягом певного часу відволікли їхню увагу від себе. У певний момент жінка прокидається і розуміє, що, дивлячись на себе в дзеркало, вона не отримує від цього задоволення і не знає, що робити. Тож дізнавшись про стиліста, просить допомогти і ми працюємо, змінюємо її образ.

Такі покупки, напевно, обходяться дуже дорого… яку приблизно потрібно мати суму, щоб вкластися в шопінг  зі стилістом? Що робити, якщо бюджет скромний?

Треба мати від 3 тисяч гривень, щоб отримати повний комплект – починаючи від взуття, закінчуючи аксесуарами.

zakarpatpost.net