Жах! Поруч із Закарпаттям мати утримувала сина з донькою на ланцюгах

Дівчинці 12, хлопчикові – 11 років, а їхній горе-матері – 32.

У одному з сіл жінка тримала на ланцюгах власних дітей.  На щастя, їм вдалося звільнитися та втекти. Знайшли нещасних правоохоронці у занедбаному будинку в райцентрі. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Івано-Франківської   області.

Живе мати-кат у Городенківському районі Франківщини.

 

“Із заявою до поліції звернулась 67-річна жителька одного із сіл району, яка повідомила про зникнення з дому її двох онуків. Встановлено, що 32-річна матір часто конфліктувала з дітьми та позбавляла волі. Приковувала їх металевим ланцюгом до батареї в спальні та крану у ванній кімнаті житлового будинку. При цьому матір тривалий час завдавала дітям фізичних страждань. Під час останнього такого конфлікту жінка припнула дітей, а сама пішла з дому. Хлопчик зміг зняти окови та допоміг сестрі. Діти зібрали речі та втекли із дому. Ніч провели у дерев’яній веранді закинутого будинку”, – йдеться у повідомленні.

Наразі поліція з’ясовує причини та мотиви такої незрозумілої поведінки матері по відношенню до власних дітей. Відкрили кримінальне провадження. Жінці загрожує умовний термін або 5 років за ґратами. Діти зараз перебувають у бабусі.

zakarpatpost.net