В Ужгороді завелися двоногі свині

Свинять довкола себе і заважають іншим не дають посидіти на лавиці

Хоч ужгородці і борються за чистоту міста, та сміттярі все одно знаходяться.

Ще у травні минулого року, як повідомляв zakarpatpost.net, на Студентській набережній на деревах з’явилися афіші з написами: «Кидаючи сміття на вулиці, не забудьте хрюкнути».

Враховуючи те, що свиня – тварина несвідома, яка не може за собою прибрати, людям має бути ще більш соромно за те, що вони викидають непотріб під ноги іншим.

Згодом  до «чистої акції» підключилися і мешканці вулиці  Лєрмонтова, 5а. На фасаді будинку вони встановили табличку, на якій від руки намалювали милу рожеву свинку і закликали тих, кому байдужий порядок довкола захрюкати.

Однак зараз знайшлася людина, яка перевершила всі новації та благі наміри борців за порядок. На набережній Незалежності хтось прямо на лавицю висипав тиушонку, прилив її зверху майонезом та щей  притряс доашнім сиром (творогом).

І все це поруч зі смітником. Та й біля самої корзини розсипана їжа – роліні з листкового тіста з ягідною начинкою.

Невже не можна було викинути власні недоїдки у спеціально відведене для цього місце? Для чого уподібнюватися тваринам і свинячити на лавицях?

Шкода, що за подібне у нас до відповідальності ніхто нікого не притягає, адже якби хоч раз сміттярів змусили прибирати все місто, мало хто б наважився на таке свинство.