Лебеді в шоці! Агресивні мамочки атакують захисників диких птахів

Улюбленці багатьох ужгородців – лебедина родина приваблюють до себе багатьох. Дивитись на птахів приходять цілими сім’ями, при чому  – із різних куточків міста. Однак не всі ставляться до пернатих відповідально.

Цими днями журналісту газети «Неділя Закарпатські новини» довелося стати свідком та і учасником неприємної ситуації.

Дві молоді жінки з дитиною відпочивали біля озера. Хлопчик кидав у воду каміння. Неподалік плавали лебеді, а в очереті, куди саме й летіли досить величенькі камені – качки.

Зробивши зауваження хлопчику років 3-4, що не потрібно кидати у воду каміння, бо можна влучити у пташку, мати одразу почала атакувати, мовляв, він же не в лебедів кидає.

Та яка різниця у кого!

Майже одразу ж за дитину вступилась подруга матері. Вона теж поводилася агресивно, казала, що хлопчик нічого поганого не робить, хай кожен виховує своїх дітей і взагалі то не гарно робити зауваження чужим дітям.

А  хіба гарно так безвідповідально ставитися до виховання?

Звісно, дитина не винна. Їй сказали б не кидати, вона б тихо сиділа на березі. Але з такими агресивними матерями поведінка хлопчика інакшою бути й не може.

Прикро, коли молоді мами не тільки не навчають дітей оберігати пернатих…  і зовсім не важливо чи мова йде про лебедів, чи про качок, чи про котів, чи про собак… але ще й не хочуть почути слушні зауваження.

zakarpatpost.net