Місячне затемнення 27 липня: як привернути удачу

27 липня відбудеться унікальне місячне затемнення XXI століття. Перш за все, за рахунок своєї тривалості: цілих 104 хвилини. Тим не менше, воно буде унікальним і в іншому, містичному, сенсі.

Ні більше, ні менше, але в цей день кожен бажаючий зможе побудувати собі щастя на землі.

Про те, як правильно це зробити, OBOZREVATEL розповів маг ведичної традиції Ігор Мехеда.

Під час затемнення Сонце буде перебувати в знаку Лева, а Місяць – у знаку Водолія. Водолій – знак свободи, тому в душі кожної людини на землі виникне бажання вільно проявлятися. Вільно проявляти свою творчість, відкрито висловлювати свою думку. Після цього затемнення довгий час людей будуть хвилювати проблеми усунення різноманітних перешкод.

Меркурій буде перебувати в ретроградному стані. Тому затемнення може вплинути на те, що угоди у багатьох представників ділових кіл уповільняться і будуть здійснюватися не так швидко, як хотілося б і з великою кількістю перешкод. Однак якщо застосувати відповідні езотеричні ритуали, то уповільнюючий вплив Меркурія можна буде нівелювати.

Особливістю цього затемнення є і те, що воно збігається з іще одним важливим астрономічним явищем, яке також враховується і в астрології: протистояння Марса з Сонцем. Марс опиниться на одній лінії з Сонцем, і його диск буде добре проглядатися з землі.

Споконвіку Марс вважався планетою агресії. Він може викликати в людині агресивність, бажання вирішувати питання шляхом прямого зіткнення або змушувати людину змагатися з іншими людьми. Тому ми можемо очікувати, що кількість людей, які хочуть змагатися один з одним, різко зросте.

Марс також провокуватиме дрібні конфлікти в суспільстві, тому, якщо ми хочемо уникнути несприятливих наслідків, то деякий час після затемнення необхідно контролювати себе, щоб не виникло жодних негативних явищ.