Який одяг узяти з собою у відпустку: поради дизайнера

Дівчата, як правило, починають збиратися в подорож задовго до призначеного дня. Скільки всього хочеться взяти, але коли настає день від’їзду, не завжди виходить вмістити все в сумку.

Українські виробники модного одягу Олександра Морік і Вікторія Богдан створили свій must have набір одягу для відпочинку, пише gazeta.ua.

“Щоб завжди було що носити, а зайві речі не займали місце, насамперед складіть список речей, без яких ви не зможете жити. Пам’ятайте, речі для подорожей повинні бути практичними, зшитими з тканин, які не мнуться, зручні і поєднуються між собою. Не беріть дві пари однакових речей, наприклад, дві спідниці або дві сукні. Інакше, ви просто не встигнете все поносити”, – коментують дизайнери.

Що точно стане в нагоді – це шорти середньої довжини. Зараз на піку популярності шорти в смужку. Вибирайте світлих відтінків. На курорті їх можна одягнути і на екскурсію, і сходити на пляж.

Автор: ВІкторія Богдан
Шорти у смужку
Шорти у смужку

“Обов’язково звертайте увагу на те, в чому вам буде зручно. На відпочинку ви повинні розслабитися і не думати про те, що вам тисне, або що на вас не так сидить. Беріть тільки комфортний одяг”, – розповідають Вікторія і Олександра.

Спідниця – без неї ніяк не обійтися. Комусь більше подобається легкий силует, комусь більш спортивний варіант.

Автор: ВІкторія Богдан
Спідниця
Спідниця

“Якщо ви в звичайному житті не носите спідниці, то не варто її брати з собою. На відпочинку ви точно не передумаєте і не захочете її одягнути. Візьміть тоді краще улюблену сукню або штани”, – діляться дизайнери.

Що ж стосується сарафанів і суконь, то деякі без них не можуть жити, а комусь джинси найкращий одяг. Але якщо ви любите сукні, то дизайнери рекомендують брати з собою легкі літні сарафани комфортної довжини, що не мнуться.

Автор: ВІкторія Богдан
Сарафан-футляр
Сарафан-футляр
Автор: ВІкторія Богдан
Вечірня сукня
Вечірня сукня
Автор: ВІкторія Богдан
Сукня
Сукня

“У сарафані можна буде ввечері посидіти в ресторані, подивитися на визначні пам’ятки. Зараз актуальні сарафани-футляри з геометричними малюнками. Якщо ви ж плануєте активно відвідувати ресторани, то обов’язково візьміть гарне вечірнє вбрання”, – каже Вікторія Богдан.

Світла бавовняна сорочка або блузка – ці речі вам знадобляться, якщо ваші плечі і руки будуть боліти від сонячних опіків. Важливо вибрати правильні кольори, які б не залучали сонце.

Автор: ВІкторія Богдан
Блуза з крильцем
Блуза з крильцем

“Хороший варіант біла блузка з крильцем, вона добре закриває плечі, фасон виглядає дуже стильно і акуратно. Добре підходить під спідницю, джинси, шорти”, – коментує Олександра.

Легкою вітровкою або піджаком варто доповнити свій гардероб на випадок негоди.Беріть такий жакет або вітровку, які підійдуть навіть під плаття. Неможливо наперед передбачити прогноз погоди, тому річ повинна бути завжди на екстрений випадок.

Автор: ВІкторія Богдан
Жакет
Жакет
Автор: ВІкторія Богдан
Жакет
Жакет

“Теплі речі іноді можуть стати в нагоді у випадку не тільки негоди, а якщо у вас буде рання екскурсія або ви пізно повернетеся додому після прогулянки. Коли вибираєте піджак, уважно підбирайте колір. Він повинен бути універсальним, щоб підходив під ваш гардероб”, – розповідають творці бренду.

Крім одягу, не забудьте купальник, головний убір і найнеобхідніші речі: косметичку, манікюрний набір, “мильно-пінні” засоби, а також пляжний рушник, темні окуляри, засоби особистої гігієни та обов’язково – захисні креми.

Автор: ВІкторія Богдан
Виробники модного одягу Олександра Морік і Вікторія Богдан
Виробники модного одягу Олександра Морік і Вікторія Богдан

Фешн-експерти порталу Harper’s Bazaar представили добірку з 10 трендових літніх суконь. У них дизайнери втілили жіночність, кокетування, чарівність і тендітність. Ці романтичні сукні підкреслюють фігуру і надають образу жінки загадковості.

 zakarpatpost.net