Погода на Закарпатті на сьогодні, 27 липня. Народні передбачення, повір’я

Сьогодні на Закарпатті буде тепла  сонячна погода.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде +19, удень – +29 градусів. Вже з самого ранку розпогодиться, та ніщо більше не буде нагадувати про похмуру ніч. Без опадів.

У Хусті та Іршаві – вночі буде +17, удень – +28 градусів. Безхмарним небо буде лише вранці – день та вечір у Хусті очікуються похмурими. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується дощ із грозою.

У Воловці – +17 уночі і  +24 градуси удень. Протягом усього дня у Воловці тримається хмарна погода. Без опадів.

У Сваляві – +17 уночі і  +26 градусів удень. Досвітні хмари звільнять вранці небо у Сваляві від своєї присутності, але вдень ненадовго з’являться, щоб ввечері знову зникнути. Удень, можливо, пройде дрібний дощ, але він закінчиться ще до приходу вечора.

У Тячеві нічна температура становитиме +17, денна – +28 градусів. Ясному ранку прийшла на зміну хмарна погода, яка протрималася у Тячеві до самого вечора. Без опадів.

У Перечині – нічна температура становитиме +19, денна – +29. У Перечині з ранку та до самого вечора небо буде ясним. Без опадів.

У Великому Березному – вночі +18, удень – +25 градусів. У Великому Березному хмарна погода буде триматися до самого вечора. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дощ із грозою, який до вечора повинен закінчитися.

У Берегові та Виноградові – вночі – +19, удень – +31. Небо буде вкрите хмарами тільки вночі, вранці воно очиститься та буде ясним до самого вечора. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  +17, вдень – +24 градуси. Сонце в цей день у Міжгір’ї рідко з’являлося із-за хмар. Без опадів.

У Рахові буде уночі +15, вдень температура підніметься до +21 градус. Починаючи з самого ранку й до пізнього вечора, небо у Рахові вкривали хмари. Без опадів.

27 липня вшановується пам’ять преподобного Стефана Махрищського, чудотворця. З цього дня починається спад літа, який продовжиться до 26 серпня. У цей час листя на деревах починає набувати осіннього забарвлення. У минулі часи помітили, якщо день 27 липня спекотний, сухий, то зима буде морозною і малосніжною.

Народні прикмети на 27 липня

  1. Чайки плавають у водоймах – погода буде гарна
  2. Якщо Польового нагодувати кашею – прикмета до того, що він захистить посіви від негоди

zakarpatpost.net