Гороскоп на тиждень. 30 липня – 5 серпня 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

На цьому тижні очікується несприятлива енергетична обстановка. Для того щоб все було добре, потрібно тримати у вуздечці свої почуття і емоції, контролювати їх прояв. Якщо не зможете цього зробити – довго потім доведеться розбирати наслідки. Вже краще з самого початку постаратися тримати себе в руках.

ОВЕН

Стресових ситуацій буде уникнути важко. Але якщо ви зможете контролювати свої емоції, впоратися з проблемами буде набагато простіше. Можливо, трапиться ситуація, в якій вам доведеться проявити сміливість. Не завадить і підвищена увага. Наприклад, під час підписання важливих паперів. Постарайтеся на цей період не планувати важливих справ. На вихідні відправтеся на відпочинок кудись далеко від рідного дому. Змінити обстановку завжди корисно.

ТІЛЕЦЬ

Це час активності чоловічої енергії, тому постарайтеся звільнитися від вантажу проблем, що накопичилися, енергійно взявшись за їх рішення. Не сумнівайтеся в успіху розпочатого: все вийде, якщо вами буде рухати бажання дійти до кінця. Пам’ятайте: на цьому тижні успішно реалізуються лише попередньо продумані і підготовлені справи. Гроші постарайтеся витрачати з розумом, не купуйте зайвих речей. Зате придбання для житла можуть виявитися дуже вигідними. Вихідні проведіть вдома з рідними.

БЛИЗНЮКИ

Початок тижня може принести Близнюкам різку зміну настрою. Намагайтеся не діяти під впливом емоцій, інакше ризикуєте прийняти помилкові рішення і посваритися з близькими людьми. Зняти напругу допоможе хороше фізичне навантаження – сходіть в спортзал, зробіть пробіжку або просто виконайте комплекс нескладних вправ. Корисно також, хоча б на вихдні виїхати кудись на природу. Найкращий варіант – туди, де багато простору і свіжого повітря. Здійсніть сходження на вершину якоїсь гори і ви відчуєте новий смак життя.

РАК
Ваш авторитет в колективі маже похитнутися. Завоювати його знову буде непросто, тому до критичної точки краще не доводити. Якщо випаде нагода, візьміть хоча б короткотривалу відпустку, зараз вам краще побути на самоті. У відносинах з домочадцями навпаки вам захочеться згуртованості, в той час як вони будуть жити за принципом «кожен сам по собі». У ваших силах змінити цю ситуацію, тому дерзайте.

ЛЕВ

Ваші побажання іншим людям повернуться до вас подібно бумерангу, тому намагайтеся бажати всім тільки хороше. Стримуйте себе, якщо ви не в дусі: краще промовчати, ніж вимовити слова, про які згодом доведеться шкодувати. По можливості проведіть вихідні в колі сім’ї. Близьким може знадобитися ваша допомога.

 ДІВА

Сварка з коханою людиною може мати затяжний характер. Постарайтеся не доводити справу до конфлікту, забудьте образи, менше критикуйте інших, закрийте очі навіть на наявні недоліки. Таким чином ви збережете нерви і собі, й тим, хто поряд. Кінець тижня хороший для процедур по догляду за собою. Проводити їх можна як в салоні краси, так і вдома. На роботі зараз тиша і спокій, насолоджуйтеся цим.

ТЕРЕЗИ

Якщо ви перебуваєте в сварці з кимось, то середа і четвер прекрасні дні, щоб відновити дружні стосунки. Вечір п’ятниці присвятіть дому, сім’ї, близьким людям. Їм зараз дуже не вистачає вашої уваги. Щоб не зіткнутися з проблемами, починайте тільки ті справи, які добре продумані і ретельно сплановані. Не скупіться на добрі слова і компліменти, якщо вони щирі.

СКОРПІОН

У цей період вам категорично не можна залишатися на самоті. Запросіть у гості друзів або навідатися до них самі, сходіть в кіно або театр. Також корисним буде проведення спільного часу з домашніми тваринами. Якщо їх немає, підіть у притулок, там чотирилапим дуже не вистачає турботи і ласки. Ближче до вихідних займіться власним здоров’ям. Підуть на користь також різні косметичні процедури. Займіться собою, адже ви на це заслужили.

СТРІЛЕЦЬ

Тиждень зажадає від вас розсудливості і вміння підходити до будь-якої справи з холодною головою. Стрільцям протипоказані лінь і пасивний відпочинок. Підуть на користь заняття спортом, особливо на свіжому повітрі. До всього, що трапиться, намагайтеся ставитися спокійно, з розумною часткою іронії. Гроші вкладайте тільки в такі справи, де можете сміливо розраховувати на успіх, не робіть зайвих витрат, шопінг відкладіть на інший час. Неділю проведіть на самоті.

КОЗЕРІГ

Найвдаліший для вас день в цей період – вівторок. Можна планувати важливі справи, зустрічі, започаткування чогось нового. Зараз ви на гребені успіху, але, святкуючи в душі перемогу, не забувайте про близьких і рідних людей. Їм необхідна ваша увага! Любовні флірти. Які будуть на цьому тижні, можуть перерости у щось більше, ніж захоплення. Але не втрачайте голови.

ВОДОЛІЙ

Будьте уважними, перед тим, як щось робити, прорахуйте хоча б кілька кроків наперед. Помилка, здійснена на цьому тижні, буде довго «аукатися» – тому краще не приймати важливих рішень. Не варто також починати нові справи. Підведіть підсумки останнього часу. Не перевантажуйте себе активними діями, не метушіться. Відновити спокій допоможуть медитації і дихальна гімнастика. Займіться собою, власним саморозвитком, почитайте духовну літературу. Відпочиньте десь на природі, вона завжди допомагає вам відновити внутрішні резерви.

РИБИ

Справ буде багато, так що приготуйтеся до того, що вечори будете проводити на роботі. Трохи легше стане в кінці тижня, тоді ви зможете розслабитися. У цей час вам захочеться поділитися з подругами особистими секретами. Краще цього не робити, вони не зможуть тримати їх в таємниці. Більше часу проводьте з рідними, знайдіть час для дітей. Корисним буде перепланування та облаштування житла. А от відпочивати поїдьте якомога подалі. Свіжі яскраві враження та емоції вам давно потрібні.

zakarpatpost.net