Гороскоп на 30 липня 2018 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні головною темою в гороскопі обіцяють бути гроші і все, що з ними пов’язано.

Зірки попереджають: в цей день будь-який похід в магазин може обернутися непередбачуваними витратами, які здатні пробити в вашому гаманці значну пролом.

Взагалі, будь-які ігри з фінансами сьогодні не вітаються, особливо це стосується гри на біржі і інших ризикованих операцій – ризик втрат і фатальних помилок надзвичайно високий. У той же час, день хороший для того, щоб енергійно втілювати в життя давно продумані плани, що не припускають ризику. Займіться такими речами, як навчання, облаштування будинку, творчість – все це обіцяє вам успіх.

ОВЕН

Сьогодні навколишні можуть здивуватися тому, наскільки Овен мотивований в будь-яких справах і сферах життя – від любові до роботи. Він буде налаштований не просто на результат, а на результат найкращий! Секрет в тому, що його гороскоп сьогодні наповнений флюїдами азарту і змагання. У всьому, за що б не бралася, Овен буде озиратися на інших, прагнучи їх випередити. Ось чому день відмінно підходить і для робочих подвигів, і для кар’єри. Також хороший він для флірту і любові – тут Овну теж стане в нагоді його вміння випереджати конкурентів і прагнути до перемоги.

ТІЛЕЦЬ

Сьогодні організованість у Тельця буде на висоті! Він не схильний сидіти, склавши руки: якщо чіткої завдання перед ним не поставлено, Телець сьогодні поставить її перед собою сам. Зірки гороскопу наділяють його активністю і завзятістю, віщуючи успіх в справах. Будь-яке завдання він буде виконувати сумлінно і ретельно. Єдине «але»: вимогливість Тельця буде поширюватися і на оточуючих: якщо хтось не відповідає його високим очікуванням, Телець сьогодні здатний висловити йому це прямо в обличчя.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні день Близнюків обіцяє бути сповнений спілкування: Близнюки будуть притягувати до себе людей, як магніт! Все, що б вони не говорили і не робили, це буде викликати пильну увагу оточуючих, причому найчастіше це увагу буде позитивним. Люди, самі того не помічаючи, будуть тягнутися до Близнюків, підтримуючи їх ідеї, запитуючи ради, пропонуючи допомогти. Якщо ж Близнюки ризикнуть спробувати себе в якості оратора або виступлять ініціатором якихось проектів, результат перевершить всі очікування – дар переконання сьогодні у них на висоті!

РАК

Сьогодні Раку варто присвятити день поточним справам – це буде виходити краще за все. Зірки гороскопу наділяють Рака уважністю і акуратністю, дозволяючи переробити все те, до чого раніше у нього просто не доходили руки: відповісти на листи, зайнятися прибиранням, продумати кожну дрібницю, походити по магазинах, розробити план дій … А ось глобальні, відповідальні завдання Раку сьогодні вирішувати не варто. У разі ж, якщо він спробує це зробити, накладок не уникнути.

ЛЕВ

Сьогодні Льву буде цікаво все навколо, зірки гороскопу наділяють його активністю, емоційністю, творчою енергією і невгамовним цікавістю! Навколишні можуть самі не помітити, як розкриють Льву душу, вибовкав свої секрети, – настільки вдячним слухачем він буде. Крім моря щирого спілкування, Лев сьогодні може присвятити цей день будь-яким своїм інтересам – від хобі до розваг, подорожей і любові. Єдине, що йому буде неймовірно важко робити, це займатися рутиною – хіба що він знайде в ній родзинку, зумівши розпалити в собі спортивний азарт.

 ДІВА

Сьогодні Діва здатна досягти успіху в будь-яких областях, пов’язаних з діловою сферою життя. Її чекає удача і зростання в кар’єрі, роботі, бізнесі, грошах. Покупки, зроблені сьогодні, обіцяють виявитися вдалими, плани – життєздатними, а запущені проекти прибутковими. Зірки гороскопу радять Діві сьогодні рішуче почати здійснювати все те, що вона задумала. Можливо, для якогось кроку їй не вистачає лише краплі сміливості? Але ж ця крапля здатна змінити її життя.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні  гороскоп Терезів найкраще підходить для того, щоб відкрити нову сторінку свого життя, почавши реалізовувати якісь плани. Зірки говорять, що це день успішних, перспективних починань. Терезам потрібно скористатися цим, щоб енергійно узятися за справи. Можливо, вони вже давно хотіли запустити новий проект, змінити імідж, кинути палити, записатися на фітнес, зав’язати романтичне знайомство або пошукати нову роботу? Що ж, час змін настав – дійте!

СКОРПІОН

Сьогодні – відмінний день, коли всі справи будуть вдаватися Скорпіону легко, без зайвого надриву. Скорпіон буде перебувати в стані гармонії з собою і зі світом – це дасть йому перевагу в справах і спілкуванні з людьми. Цілком можливо, що сьогодні в житті у Скорпіона відбудеться приємна подія, сюрприз або ж він просто без видимої причини буде отримувати задоволення від того, що відбувається. Так чи інакше, рівновага в душі дозволить Скорпіону сьогодні провести цей день не тільки приємно, але і корисно: зірки гороскопу дарують йому заряд енергії і творчих сил.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні зірки гороскопу радять Стрільцеві бути обережнішим з грошима: є ймовірність збитків і втрат. В першу чергу це може бути пов’язано з неуважністю і довірливістю Стрільця – сьогодні він може зробити необдуману покупку, витратити велику суму на розваги або ж стати жертвою обману. Щоб подібного не сталося, Стрільцеві необхідно контролювати свої витрати. Кращий варіант – це виділити заздалегідь гроші на шопінг і не перевищувати встановлений ліміт. А ось інвестиціями, бізнесом і грою на біржі Стрільцю з його фінансовим везінням сьогодні краще взагалі не займатися.

КОЗЕРІГ

Сьогодні зірки гороскопу віщують Козерогу подарунки долі. Швидше за все, приємні сюрпризи очікують його в сфері бізнесу або фінансів, але можуть також торкнутися особистого життя Козерога або його відносин з людьми. Так чи інакше, посмішка Фортуни не буде випадковою: Козеріг отримає лише те, що сам заслужив. Плоди може принести його робота над проектом, в який він вклав свій час і сили, – можливо, сьогодні він отримає прибуток або ж отримає підтвердження того, що знаходиться на правильному шляху.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні Водолія варто весь день тримати руку на пульсі подій – не виключено, що ситуація вимагатиме його обізнаності та підготовленості. Розслабившись, Водолій ризикує пропустити удар, ставши жертвою шахраїв або заручником несприятливих обставин. Щоб цього не сталося, зірки гороскопу радять Водолію ретельно стежити за всім, що відбувається навколо. Можливо, хтось намагається його дезінформувати або обвести навколо пальця? Про всяк випадок рейтинг довіри Водолія до малознайомих людей сьогодні повинен наблизитись до нуля.

РИБИ

Сьогодні відносини Риб з оточуючими, на жаль, будуть далекі від ідеалу. Можливо, самі Риби будуть налаштовані безкомпромісно, провокуючи конфлікти навколо себе. А може, що оточуючі піділлють  масла в вогонь, підганяючи Риб, критикуючи або розпускаючи плітки у них за спиною. Так чи інакше, зірки гороскопу сьогодні радять їм підготуватися до гострих моментів. Якщо ж Риби не хочуть провести в з’ясуванні стосунків весь день, їм варто бути більш гнучкими і дипломатичнішими. І не плутати почуття гумору з безжалісною сатирою.

zakarpatpost.net