Нові деталі про дітей, що потонули на Виноградівщині. Їх було четверо. ВІДЕО

Вже другу добу на Виноградівщині йдуть пошуки двох дітей, які зникли на річці Тиса у селі Тросник.

У неділю пообіді 4 школярів відпросилися у батьків порибалити на ставку, але без дозволу пішли купатися на річку. Запливши на глибину, не змогли повернутись — дітей затягла течія. Двоє хлопчаків вибрались із водної пастки, а от доля 11-річної Наталки та 9-річного Вадима досі невідома, інформує Телеканал Sirius.

— Відпросилися від батьків на невеличкий ставочок поряд з хатою на рибалку. Але діти не сказали правду, а на велосипедах поїхали на річку. Там, через ліс та кущі забрели на якийсь острів, де ніхто ніколи не ходить, розповів голова села Фанчикова Юрій Мар’ян.

Батьки у шоці, тож від коментарів вони відмовились. Голова села додав, що діти з благополучних сімей. Наталка мала піти у 6-й клас, Вадим у 4-й.

Про трагедію село дізналося у неділю увечері, коли двоє наляканих хлопчаків прийшли додому. Через шок вони довго не могли пояснити за яких обставин сталася біда і вказати точне місце.

На пошуки зниклих дітей кинулися жителі навколишніх сіл. А на наступний день прибули й водолази.

Наразі продовжуються роботи щодо пошуку дівчинки. Загалом до пошуку залучено 12 од. техніки близько 100 людей. Від ДСНС 5 од. техніки та 16 чоловік, від Нацполіції 6 од. техніки та 30 чол., від Нацгвардії 1 од. та 25 чол. та близько 30 людей місцевого населення.

Детальніше дивіться у сюжеті телеканалу Сіріус:

zakarpatpost.net