На Ужгородщині позашляховик врізався у вантажівку. Подробиці від поліції

Вчора, 31 липня, о 12:00 до поліції надійшло повідомлення про аварію на вулиці Об’їзній в обласному центрі Закарпаття. За викликом виїхали слідчі Ужгородського районного відділення поліції, які встановили попередні подробиці ДТП.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Правоохоронці з’ясували, що 44-річна мешканка Ужгорода, рухаючись на автомобілі «Toyota RAV-4 Hybrid», не впоралася з керуванням та допустила зіткнення з автомобілем «Ford Fiesta», під керуванням 60-річного ужгородця, що рухався у попутному з нею напрямку попереду.

Внаслідок зіткнення водій позашляховика втратила рівновагу і виїхала на зустрічну смугу, де вже її авто зіткнулося з вантажівкою «VOLVO», що була припаркована на узбіччі автошляху. Водій вантажівки – 29-річний воловеччанин – на момент аварії за кермом не знаходився, тож жодних тілесних ушкоджень не отримав.

Натомість 44-річна водій позашляховика з травмами різного ступеню була госпіталізована до Ужгородського центральної лікарні.

За фактом аварії у поліції розпочате слідство. Станом на тепер правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили учаснику аварії тілесне ушкодження.

Автомобілі учасників аварії поміщені на арештмайданчик Ужгородського районного відділення поліції.