Тренер зі щастя розповіла чим найбільше невдоволені закарпатці

Закарпатський коуч тренер Ірина СТЕЦИК у прес-центрі газети «Неділя Закарпатські новини»  розповіла про те, як навчитися бути щасливим, як стати успішним і що всі наші обмеження – лише у голові.

Зараз багато хто невдоволений роботою: не влаштовують умови праці, зарплата, колектив, але при цьому люди терплять і мало хто ризикує знайти іншу роботу чи розпочати власну справу. Що можна їм порекомендувати?

Людина – істота адаптивна і може пристосуватися до будь-яких умов, навіть негативних. Наприклад, якщо болить рука – хай болить, колись перестане. Це ж стосується і роботи, і стосунків. Є причина, чому вигідно страждати. Поки вона не з’ясується і не вирішиться, така стратегія буде й надалі. Коуч працює з підсвідомим і ми виявляємо такі речі.

Ви переважно займаєтесь жіночими практиками… з якими питаннями приходять жінки? Що найбільше турбує закарпаток?

Я не займаюся виключно жіночими практиками, просто більше працювати доводиться саме з жінками. Чоловіки, хоч і рідше, але також приходять. Часто жінки просять щось зробити з їхніми чоловіками, прагнуть, аби змінився партнер. Але зміни потрібно починати передусім із себе. Чоловіки ж ніколи не просять щось змінити у своїх жінках. Вони більше налаштовані на те, що повинні самі щось робити. Їх більше цікавить самореалізація, як бути більш ефективним. Жінок же більше хвилює те, аби почуватися гармонійно та все встигати.

zakarpatpost.net