Магічні вісімки. В Ужгороді на 8, 18 та 28 серпня рекорд реєстрації шлюбів

Як повідомила газеті «Неділя Закарпатські новини» головний спеціаліст відділу державної реєстрації актів цивільного стану Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області Ольга Ярема, в Ужгороді нині справжній весільний бум.

На рушничок щастя протягом дня повинні стати 24 пари.

Чому кожна ужгородська родина – це справжня домашня війна

Такий же пік весільної активності очікується іще на дві дати, які вважаються магічними, оскільки в них присутній символ нескінченості – вісімка. Отже на 18 серпня подано вражаючу для Ужгорода кількість заяв – аж 57, а на 38 серпня – трохи менше – 27.

Чому саме вісім? Як переконують астрологи, ця цифра  у перевернутому вигляді є знаком нескінченності. А через це укладені в такі дні шлюби обіцяють вічну любов, гармонію та подружню вірність.

Отже, у закарпатських закоханих є ще можливість встигнути одружитися 18 та 28 серпня, адже це – восьмий місяць 2018 року. Тобто, такі дати містять цілих три вісімки, а значить, є найбільш щасливими.

Але якщо ви плануєте  узаконювати стосунки в інші дні, це також не проблема, адже на благополуччя сім’ї усе ж більше впливають не самі числа, а характери двох людей, які вирішили жити разом.

А для тих, хто ще шукає пару, маємо приємну новину. Познайомитися з майбутнім партнером можна через рубрику «Клуб знайомств» у газеті «Закарпатські оголошення». За 18 років існування «Клуб знайомств» поєднав долі вже десятків тисяч наших земляків. Про це свідчать листи з подяками від тих, кому газета допомогла знайти близьких людей та справжнє сімейне щастя.

zakarpatpost.net