Як водять машину різні знаки Зодіаку

На дорозі, як і в житті, комусь щастить, а хтось стає заручником своїх же забобонів.

Причини невдачі у всіх індивідуальні і найчастіше пов’язані з особливостями характеру. Кого-то червоне світло провокує на дію, а для кого-то зелений — це зайвий привід бути обережним, інформує Ukr.Media.

Спеціальні дослідження довели, що зодіакальний вплив відбивається навіть на манері водіння. Від слів до справи, пора ознайомитися з цим списком водіїв. В порядку від гіршого до кращого.

12. Терези (23.09 — 22.10)

Досить заплутана у своїх рішеннях особистість. Перебуваючи в пошуку балансу, Ваги часто гальмують зі своїми рішеннями. В умовах динамічного трафіку така поведінка явно не йде їм на користь. Грубо кажучи, година пік на дорозі для них стає сущим пеклом. Вони воліють просуватися вперед з завзятістю танкової дивізії і безпристрасним ввічливим виразом обличчя.

11. Водолій (20.01 — 18.02)

Водії цього знака нерівно дихають до швидкості. Вони ніколи не упустять можливості натиснути педаль газу сильніше. У їх випадку залишається тільки ретельно стежити, щоб у машини було міцне зчеплення, а у пасажира — заповітний паперовий пакет. Присутність гарної стереосистеми лише додає зачарування і драйву подорожі за кермом. Якщо Водолію ніде розбігтися, він починає нудьгувати і перебирається на заднє сидіння своєї самої крутої останньої марки авто.

10. Овен (21.03 — 19.04)

Це водії—егоїсти. Нікого не пропустять, ніколи не визнають своєї провини. Не дарма їх символом є найбільш впертий і сильний звір. Вони хочуть завжди і скрізь бути першими, незалежно від ситуації на дорозі. Така поведінка нагадує невгамовних дітей, і воно аж ніяк не йде на користь водія.

9. Риби (19.02 — 20.03)

Здається, що люди цього знака не водять машину, а їдуть верхи на єдинорозі — настільки сильно вони занурені у свої фантазії. Однак їм необхідно повертатися в реальність кожен раз, коли заводиться мотор автомобіля, інакше вони ризикують бути жорстко вирваними з чарівного світу іншими водіями.

8. Скорпіон (23.10 — 21.11)

Одні з найбільш зухвалих водіїв. Їхній інстинкт настільки сильно розвинений, що в будь-якій ситуації їм необхідно брати все і відразу. Агресивний стиль водіння для них норма. Якщо ви випадково вдерлися в його простір, то чекайте негайної реакції від Скорпіона.

7. Телець (20.04 — 20.05)

Червоне світло для Тельців все одно, що червона ганчірка для бика. Він провокує їх на дію замість того, щоб зупинити. Ці водії борються з бажанням перевищити швидкість. На дорозі вони вперті і не рахуються з іншими водіями. Вони добре себе почувають на задньому сидінні розкішного лімузина, за кермом якого сидить вишколений мовчазний водій.

6. Стрілець (22.11 — 21.12)

З усіх любителів швидкості Стрільці, мабуть, єдині знають, як з нею звертатися. Вони віддають собі звіт у своєму прагненні до екстриму, водять швидко, і навряд чи будуть створювати небезпечні ситуації. Єдине, що може зіпсувати ідеальну картину — порожня балаканина. Стрільцям варто стримувати свою тягу до розмов за кермом.

5. Козеріг (22.12 — 19.01)

Козерогам властивий рух тільки вперед. Саме тому їх цікавить тільки кінцева точка маршруту, але ніяк не сам шлях. Іншими словами, правила дорожнього руху створені для когось іншого, а не для них. У Козерогів одна мета — швидше дістатися до пункту призначення будь-якими способами. Вони можуть кинути машину на парковці біля метро і пересісти на трамвай, але витратять саме оптимальне час поїздки з максимальним комфортом, з усіх можливих варіантів.

4. Діва (23.08 — 22.09)

Самі скрупульозні водії. Приділяють увагу всім деталям і, часом, навіть занадто обережними на дорозі. Воліють пригальмовувати в будь-якій ситуації, подумки разархивировав файли пам’яті ПДР. До кожної дорожньої ситуації намагаються застосувати кілька правил відразу, допитливі і полохливі у спілкуванні з дорожньою поліцією, воліють повне страхування.

3. Рак (21.06 — 22.07)

Для Раків автомобіль — це в своєму роді будинок, а тому всі попутники стають частиною сім’ї. Але в кожному домі буває хтось в поганому настрої. У водіїв-Раків це проявляється в бажанні марно сигналити всім підряд. В цілому, вони дотримуються етики і контролюють себе за кермом. Витримка і терпіння є головним достоїнством цього Раку.

2. Близнюки (21.05 — 20.06)

Унікальні люди, які можуть виконувати кілька завдань відразу. За кермом вони стають невразливими. Можуть вести машину і одночасно пити, читати газету, фарбуватися. Поки одна частина Близнюків веде автомобіль, інша частина бере на себе роль другого пілота. За кермом Близнюки можуть знаходити блискучі вирішення життєвих гамбітів, їм добре думається на швидкості, при цьому керування здійснюється автопілотом в закутках мозку і точних траєкторіях.

1. Лев (23.07 — 22.08)

Леви отримують звання найкращих водіїв просто тому, що вони самі-самі. Що вже там, вони царі доріг. Щедрі й уважні до всіх, вони приносять відчуття комфорту, поважно й неквапливо зганяючи вас з дороги граціозним кортежем мотоциклістів. Оскільки їх его немає меж, то їх прагнення бути кращими на дорозі грає їм на руку. Останнім часом Леви все частіше звільняють автомобільні траси, кидаючи автомобілі на перехоплюючих парковках і пересідаючи у вертоліт.

zakarpatpost.net