Гороскоп на 11 серпня 2018 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні гороскоп обіцяє принести довгоочікувану душевну рівновагу. Емоції навколишніх будуть сильними, але зберігати рівновагу і управляти своїми почуттями буде значно простіше, ніж вчора.

Якщо не перегинати палицю і використовувати м’яке почуття гумору, можна викликати симпатії оточуючих і заручитися їхньою підтримкою.

В цей день як ніколи будуть затребувані організаторські здібності і дипломатичні таланти. А ось з романтикою треба бути акуратнішими: легке захоплення і навіть безневинний флірт здатні перерости в глибоке почуття.

ОВЕН

Сьогодні Овну доведеться проявити чимало активності, щоб досягти позитивних результатів. Якщо вам доводиться мати справу не з союзниками, а з противниками, спробуйте прийти до мирної угоди з ними хоча б на час. Не варто діяти поспіхом або під впливом сильних переживань.

ТІЛЕЦЬ

Сьогодні Тельцю не варто не витрачати час на те, щоб когось у чомусь переконати. Розмови все одно ні до чого не приведуть, тому правоту доводьте не словом, а ділом. А ось винахідливість і навіть в якійсь мірі хитрість можуть послужити непогану службу. Можливі зміни в кращу сторону на любовному фронті.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні Близнюкам вдасться обійти перешкоди, які можуть спорудити на вашому шляху заздрісники і таємні недоброзичливці. Як не дивно, вони у вас є, причому в найближчому оточенні. Але, встановивши їх особистість, не намагайтеся з’ясовувати стосунки і що-небудь доводити. Найбільш ефективною виявиться тактика мовчання. Сприятливий день для всього, що пов’язано з любов’ю.

РАК

Сьогодні Рак буде мати заряд бадьорості і енергії і зможе впоратися з будь-якими поставленими завданнями. Зараз можна починати нові справи. Але основна увага повинна бути спрямована на будинок, сім’ю, родинні зв’язки. Уникайте суперечок, докорів і конфліктів з людьми, яких ви любите.

ЛЕВ

Сьогодні у Льва день може скластися для професійної діяльності найсприятливішим чином. Але перед тим як приступити до активних дій, спочатку виробіть чіткий план, так як у вас є ймовірність того, що свої зусилля ви спрямуєте не туди, куди потрібно.

 ДІВА

Сьогодні для Діви день цілком сприятливий. Єдине «але»: ви можете або швидко втомлюватися, або просто відчувати брак сил. Але це не привід для занепокоєння. Намагайтеся більше відпочивати і не вимотувати себе зайвими фізичними навантаженнями. Не відмовляйте собі в розвагах. Позитивні емоції зараз вам не завадять.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні Терезам не допустять ніяких серйозних помилок або прорахунків. Однак не потрібно довіряти всьому почутому, а тим більше обіцянкам людей, яких ви знаєте недостатньо добре. Можливо, зараз вас хочуть обдурити або просто замилити очі.

СКОРПІОН

Сьогодні у Скорпіона все йтиме на лад. Якщо у вас є кохана людина, то постарайтеся більше часу і уваги приділяти їй. Спільні прогулянки, поїздки і просто спілкування доставлять вам чимало приємних хвилин. А одиноких представників даного знаку, цілком ймовірно, очікує нове знайомство. Тільки будьте уважні і постарайтеся не упустити свою жар-птицю.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні Стрільця більшою мірою будуть цікавити справи особистого характеру. Але дуже багато залежить від того, яку позицію ви займете. Зараз потрібно бути більш терпимими до оточуючих людей і не нав’язувати своєї думки. Упокорте гординю, і в цілому день обіцяє пройти чудово.

КОЗЕРІГ

Сьогодні у Козерога є шанс провести день досить вдало, але за умови, що зустрічей з начальством буде уникати. Нехай професійні справи відступлять на другий план, а ви краще займіться тим, що вам до душі. У любовних справах все добре, але постарайтеся не відмовляти дорогій людині в маленьких примхах.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні за все, до чого прагне Водолій, потрібно буде боротися. Постарайтеся утриматися від великих покупок. Це може боляче вдарити по вашому гаманцю, а в борги в даний момент залазити не варто. Зате день сприятливий для всього, що пов’язано з любов’ю. Готуйтеся до приємних сюрпризів.

РИБИ

Сьогодні у Риб найбільш сприятливий час для різного роду починань. Будь-яка справа набуває додаткового імпульсу і енергетики для свого розвитку. У медичному плані ситуація дещо негативна, можливе загострення хронічних хвороб.

zakarpatpost.net