За що Тука висміяв Шуфрича та кума Путіна?

Заяви окремих політиків про “нові” обличчя викликають лише сміх.

Про це сказав заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука в інтерв’ю “Апостроф”

Урядовець назвав Рабіновича “фонтаном популізму”.

“Такий яскравий, як у нас на Майдані Незалежності ввечері з підсвіченням. На ниві популізму це супердіяч. Він там наговорив про нові обличчя: “Голосуйте за тех, кто никогда не был ни во власти, ни в политике” – і він це ляпає, а в студії в онлайні сидить Шуфрич, який є членом ось цього “зажиттєвого” утворення. “Нове” обличчя Рабіновича – Шуфрич, вибачте, Шуфрич! “Нове” обличчя Рабіновича – Медведчук, “нове” обличчя Рабіновича – Олена Бондаренко, “нове” обличчя Рабіновича – Червоненко”, – сказав Тука.

На виборчу кампанію йдуть мільярди доларів, зауважив заступник міністра.

“Яким чином відбуваються вибори. Це і підкуп виборців, які стадами продають за дві копійки свої голоси, а наступного дня починають волати про злочинну владу; це і маніпуляції під час підрахунку голосів; це і корупційні маніпуляції під час передвиборчої гонки. Он зараз одна з кандидаток в президенти завішала всю країну бордами. А за рахунок чого?

До речі, я чув, як поважні люди розповідали, скільки коштів буде витрачено на передвиборчу кампанію. Мова йде про мільярди доларів. У когось є сумнів, що 99% цих коштів – це корупційні гроші? Вони були десь задекларовані?”, – сказав Тука.

zakarpatpost.net