Погода у Закарпатті на сьогодні, 12 серпня. Народні передбачення, повір’я

Сьогодні на Закарпатті буде тепла сонячна погода.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде +19, удень – +29 градусів. Із ранку та до самого вечора небо буде ясним. Без опадів.

У Хусті та Іршаві – вночі буде +19, удень – +29 градусів. На зміну похмурому ранку прийде ясний день, хмар на небі не буде до самого вечора. Без опадів.

У Воловці – +15 уночі і  +24 градуси удень. У Воловці на нас чекає похмура погода, яка проясниться тільки ввечері. Без опадів.

У Сваляві – +16 уночі і  +27 градусів удень. У Сваляві ранкові хмари швидко зникнуть, та починаючи з середини дня погода буде ясною. Без опадів.

У Тячеві нічна температура становитиме +18, денна – +28 градусів. Хмари, що вкривали небо у Тячеві вранці, вдень зникнуть, і до самого вечора вони вже не з’являться. Без опадів.

У Перечині – нічна температура становитиме +19, денна – +29. Вже вранці хмари зникнуть, та протягом усього дня у Перечині буде стояти ясна погода. Без опадів.

У Великому Березному – вночі +15, удень – +27 градусів. Ясна погода протримається у Великому Березному зовсім недовго в ранковий час, а вже вдень небо вкриється хмарами. Без опадів.

У Берегові та Виноградові – вночі – +20, удень – +31. До обіду протримається похмура погода, а у другій половині дня небо проясниться. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  +14, вдень – +24 градуси. Протягом усього дня у Міжгір’ї буде триматися хмарна погода. Без опадів.

У Рахові буде уночі +13, вдень температура підніметься до +21 градуса. У Рахові небо майже весь день було хмарним, вдень спостерігалося невелике прояснення. Без опадів.

12 серпня вшановується пам’ять апостолів Сили, Силуана та інших. У минулі часи помітили, якщо у цей час дні похмурі і прохолодні, то дощу можна не боятись, і роботи в полі можуть продовжуватись без перерви; якщо ж душно і обтяжливо, і комахи особливо злі і кусючі, то буде дощ.

Народні прикмети на 12 серпня

  1. Непогожий і вітряний день – будуть затяжні дощі
  2. Прохолодна та похмура погода найближчими днями буде сухо, і опади не передбачаються
  3. Дрібний дощ іде 12 серпня – чекай дощову погоду на найближчі дні

zakarpatpost.net