Що потрібно змінити в гардеробі Москаля. Думка закарпатського стиліста

Про це у прес-центрі газети «Неділя Закарпатські новини» розповіла закарпатський стиліст Яна МУРЗАЄВА.

Кого з політиків хотілося б передягнути? Щоб ви змінили у гардеробі найвідомішого на Закарпатті чоловіка – Геннадія Москаля?

Переодягнула б багатьох. Якщо  ж брати до уваги конкретно Москаля,  який є дійсно найвідомішою людиною Закарпаття, обличчям нашого краю, то він постійно буває у людних місцях і йому треба мати гарний вигляд. Я стежу за його зовнішністю і є багато деталей, які я б змінила. У першу чергу, це – краватки. Вони часом не підходять до його форми обличчя, до його настрою, харизми, його проявлення себе як лідера, політика, публічної людини, яка диктує певні політичні правила. Також я б змінила поєднання  сорочки з піджаком.

Деколи він одягає сорочки з дрібним малюнком, дрібною клітинкою, що трішки відсуває його авторитет, лідерські якості  на другий план, спрощує його зовнішність. Також у нього неправильно зав’язана краватка.

Форма вузла має бути гармонійною з формою обличчя. А це має дуже важливе значення, адже в першу чергу ми дивимося саме на обличчя і краватка може підкреслити або «зіпсувати» його форму.

А ті краватки, які я бачила у Геннадія Москаля – нікуди не годяться.

zakarpatpost.net