АНОНС. Чому закарпатці ґвалтують дітей

За рік у нас скоюється близько 420 сексуальних злочинів щодо неповнолітніх

Останнім часом все більше скоюється сексуальних злочинів щодо неповнолітніх. Жертвами дорослих стають часом навіть рідні доньки та маленькі хлопчики. Такі речі і дивують, і засмучують, бо психіка неповнолітніх після подібного насилля ламається і вони, якщо не надати їм кваліфіковану психологічну допомогу, можуть ще довгі роки страждати комплексом жертви і відчувати себе морально розбитими, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Закарпатець розбещував власну доньку прямо на подвір’ї  

Дії деяких чоловіків не просто дивують, а шокують. Принаймні за допомогою простої логіки пояснити дії деяких закарпатських горе-мачо просто неможливо. Якою ж аморальною повинна бути людина, аби оголяти свою «гордість» перед власною дитиною та ще й отримувати при цьому неабияке задоволення.

Саме так втішався протягом півроку мешканець села Бене, що на Берегівщині. Маючи маленьку донечку, батько любив з нею усамітнюватись. Але не через те, що був дуже люблячим і турботливим, не через те, що хотів виховувати дитину або вчити її чомусь, а таким чином бавився з нею… а точніше з собою.

У вересні минулого року він разом із дівчинкою пішов до лісу. Розуміючи, що дружина далеко і що його ніхто не бачить, зняв із себе куртку, простелив її на землю, уклав на неї дитину й почав роздягати і себе, і її. Демонструючи маленькій дівчинці те, що інші від малечі ховають, молодик ще й почав торкатись своєю гідністю її тіла. При цьому усвідомлював, що донька не розуміє що відбувається, тож збудження було ще більшим. Дитину він не ґвалтував, задовольняв себе сам. Процес чоловікові дуже сподобався, тож через два тижні він знову пішов із донькою до лісу і проробив усе вже за звичним сценарієм.

Які ще страшні випатдки траплялися у нашій області? Чому один закарпатець розбещував хлопчика, а інший – протягом цілого року насолоджувався близькістю з пасербицею?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 16 серпня.

zakarpatpost.net