Холопець із Волинської області побив закарпатця до смерті

Працівники поліції Іршавщини розпочали кримінальне провадження за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень жителю села Собатино Іршавського району. Від отриманих травм потерпілий помер. Підозрюваного у скоєнні злочину затримали. Слідство у справі триває.

Про це повідомляє відділ комунікації Закарпатської поліції.

Днями до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що до реанімаційного відділення Іршавської районної лікарні поступив 55-річний мешканець села Собатино, який невдовзі помер. Подальша патологоанатомічна експертиза показала, що смерть чоловіка наступила внаслідок черепно-мозкової травми.

Розслідуванням справи зайнялася слідчо-оперативна група. У результаті роботи слідчих, спільно з працівниками сектору кримінальної поліції, особу підозрюваного встановили. Відтак правоохоронці затримали 20-річного жителя села Броди Волинської області. Підозрюваний зізнався, що 16 серпня на території парку в місті Іршава між ним та потерпілим виникла бійка. У ході конфлікту підозрюваний наніс чоловіку тілесні ушкодження  по голові.

За фактом нанесення  умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, слідчі Іршавського відділення поліції розпочали кримінальне провадження за частиною  2 статті 121 Кримінального кодексу України. Наразі фігурант справи надає показові свідчення. Слідство у справі триває.

zakarpatpost.net