Як Закарпаття оговтується від паводку. ВІДЕО

Вода текла місцевими дорогами. Після потужної локальної зливи потічки перетворились на бурхливі ріки, несучи з собою купи сміття та повалені дерева.

Руйнівний потік зносив мости та дамби. Так виглядав Рахів у п’ятницю ввечері. Вже наступного дня вода почала сходити самопливом, залишивши після себе купи намулу у дворах та будинках.Вже третій день комунальники та працівники ДСНС працюють без зупину. Відкачують воду та збирають намул.Технікою допомогли лісівники, дорожники, та інші служби. Обіцяли надіслати техніку і з інших міст. Тим часом люди також не сидять склавши руки, власними силами розчищають свої обійстя. Про це повідомляє телеканал “М-Студіо”.

З одного будинку людей довелось евакуйовувати. Тимчасовий прихисток їм надали в місцевий лікарні. Оговтатись місцеві досі не можуть. Кажуть, тоді, перелякались не на жарт. Вода піднімалась прямо на очах. Що несла з собою вода, можна побачити на узбіччях доріг. Це і величезні гілки і автомобільні шини, і велосипеди. На кілька кілометрів потік відніс автомобіль “Шкода”: місцеві розповідають, на машині приїхав житель Чехії погостювати і залишив її на узбіччі. А буквально за годину – почалась злива.

Вода упереміш з брудом розламала мости, нищив потік і берегоукріплення. Тож без захисту залишилась досить значна ділянка берега. Місцеві кажуть, ліквідовувати наслідки зливи доведеться не один місяць, збитки поки навіть і підраховують. Тішаться лише, що ніхто не постраждав.