Коти ужгородки люблять читати газети

Домашні улюбленці – особлива тема для закарпатців. Читачі газети «Неділя Закарпатські новини» часто надсилають нам фотографії своїх чотирилапих і розповідають про них захоплюючі історії.

Днями цікавим випадком із життя пухнастих підопічних поділилася з нами постійна читачка з Ужгорода Вікторія.

Жінка надіслала знімки своєї кішки з кошенятами і запевнила, що її вусаті і хвостаті дуже люблять газети і книги.

«Коли Марта була вагітною, часто сідала мені на коліна і дивилася в газету, коли я її читала. Особливо уважно вона роздивлялася двадцяту сторінку моєї улюбленої газети «Неділя Закарпатські новини». Там завжди друкують гороскоп і можна прочитати різні історії про тварин. Кішка чи то інтуїтивно відчувала, про що там йдеться, чи впізнавала своїх пухнастих родичів на фото – не знаю, – зазначила вона. – Так Марта могла сидіти і муркотіти годинами. Складалося враження, що вона читає».

Відтак коли кішка народила трьох кошенят, вони також почали звертати увагу на газети. Іноді – носили їх у зубах, іноді, лежали на них.

А ще, за словами жінки, кошенята виявили неабияку зацікавленість книгами. Вони, бавлячись у здоганялки, часто вистрибують на них. Можуть навіть заснути на поличці з літературою.

На думку ужгородки, чотирилапим подобається запах паперу, бо коли вона приносить із поштової скриньки газети, уся котяча компанія одразу йде їх обнюхувати.

zakarpatpost.net