Як найлегше і найпростіше знайти роботу закарпатцям

Найбільше про це знає головний редактор газети «Робота та навчання»

Обкладинка газети «Робота та навчання»

Зараз пошук роботи є одним з найбільш актуальних питань для багатьох закарпатців. Адже що може бути для людини кращим, ніж робити те, що їй подобається, і отримувати за це гідну винагороду, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Проте багато хто з наших земляків або не має улюбленої роботи, або його не задовольняє заробітна плата. З іншого боку, часто роботодавцям не вдається знайти хороших фахівців відповідного профілю. Робота в нашому житті – головний критерій достатку і стабільності. Але де ж її шукати? Вже більше десятиліття найлегший спосіб знайти роботу в Ужгороді та на Закарпатті – через газету «Робота та навчання». Тож про це та інше у прес-центрі газети «НЕДІЛЯ» розповіла редактор газети Оксана ОСТРОВЕРХ.

– «Робота та навчання» – газета, що допомагає багатьом як роботодавцям, так і тим, хто шукає вакантне місце. Назвіть основні пріоритетні напрямки видання.

– Беззаперечно, у пріоритеті – розвиток. Розвиток мережі розповсюдження видання, а це приватні розповсюджувачі преси та ПАТ «Укрпошта». Сюди також відносимо залучення роботодавців до співпраці із газетою, адже саме від них залежить наповнюваність видання новою інформацією про наявні вакансії. Для цього ми постійно вчимося – читаємо спеціалізовану літературу, обмінюємося із колегами досвідом спілкування із замовниками, беремо участь у спеціалізованих тренінгах.

Також дуже важливою складовою є доступність. Доступна ціна на видання для тих, хто шукає роботу (2 гривні) та доступна ціна на розміщення оголошення для тих, хто шукає персонал. Адже де зараз роботодавець може розмістити інформацію про наявні вакансії? У єдиній спеціа-лізованій газеті «РОБОТА ТА НАВЧАННЯ», яку можна купити у будь-якій точці продажу преси на Закарпатті.

– Чи є постійні рекламодавці? Розкажіть про співпрацю з основними.

– Так, ми маємо замовників, які працюють із нами буквально з першого номера газети «РОБОТА ТА НАВЧАННЯ». Серед них можу назвати такі підприємства, як «Ядзакі Україна», «Ужгородська швейна фабрика», «Гроклін Карпати», «Джейбіл Сьоркіт Юкрейн Лімітед», «Унгвайєр», завод «Флекстронікс», «Інтерфіл» та багато інших, яким ми дуже вдячні за багаторічну спів- працю.

– Звертаючись у вашу редакцію, замовник отримує можливість заявити про себе одразу у декількох виданнях. Чи закарпатці користуються цією послугою?

– Так, це унікальна можливість замовити оголошення чи рекламу у різних за спрямуванням виданнях та можливістю охопити різні читацькі аудиторії, адже наша видавнича група видає такі відомі на Закарпатті і за його межами газети, як «Неділя Закарпатські новини», «ЗАКАРПАТСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ», «ПОРАДИ», «Господарські поради», «Домашня кулінарія», «Поради Здоров’я». Маємо партнерів, які замовляють рекламу одночасно у кількох наших виданнях і мають відповідну систему бонусів за такі комплексні розміщення.

Для зручності подаємо номери телефонів, за якими можна подати  оголошення та рекламу у газету «Робота та навчання»: (050) 22-50-50, (067) 666-90-90, (0312) 61-99-99.

zakarpatpost.net