АНОНС. Як ужгородка приватного детектива найняла стежити за чоловіком

Не дарма закарпатські чоловіки кажуть, що немає нічого приємнішого, ніж дивитись на жінку, яка провинилася

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Дивний випадок трапився нещодавно з ужгородкою Людмилою. Вона кілька днів гостювала у мами на Рахівщині. А повернувшись додому, застала у квартирі дивну картину. Її чоловік Мирослав мив газову плиту, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Такого за 8 років спільного життя не було ніколи. Спочатку закарпатка зраділа, мовляв, як же мило і приємно, коли її благовірний, який завжди заходив на кухню лише для того, щоб поїсти, щось робить.

Але радість тривала недовго. У голові одразу майнула думка, що якщо Мирослав щось робить, значить провинився.

Людмила негайно вийшла на балкон і зателефонувала матері. Теща, яка завжди недолюблювала зятя, підтвердила, що справді, напевно, поки дружини не було, Славко точно приводив додому якусь повію.

«А може й подругу, – додала про себе стривожена дружина. – Подруга Катя завжди заздрила, що Мирослав не п’є, бо її Дмитро був справжнім алкоголіком. А Дарина взагалі незаміжня, тож могла посягнути на вродливого нехай і одруженого кума».

Людмила відкрила шафу і уважно оглянула весь гардероб чоловіка: чи на сорочках не видно слідів помади, а на штанах жіночого волосся. Однак виявити слідів злочину так і не вдалося. Ліжко теж було акуратно застеленим, у ванній не відчувався запах чужих парфумів.

Люда не знала, що робити.

Раптом пролунав дзвінок від матері, яка  порадила найняти детектива.

«Але ж звідки вони в Ужгороді?» – дивувалася жінка. Та все ж зайшла в соцмережі оголошення, де якийсь чоловік пропонував послуги з виявлення подружніх зрад.

Негайно зателефонувала за вказаним номером і домовилася про зустріч.

Що ж відбувалося далі і що насправді викрив детектив?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 24 серпня.

zakarpatpost.net