Гороскоп на тиждень. 27 серпня – 2 вересня 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

Це – період спадаючого місяця, тому не варто планувати надто важливих справ. Особливо будьте уважними при укладанні ділових угод. На цьому тижні ділові відрядження  краще не планувати. Крім того, зірки радять вам переглянути систему особистих цінностей. Може, деякі речі варто поміняти між собою місцями? Однак у сфері кохання на вас чекає романтичний період. Знайомства можуть перерости у міцні довготривалі стусони. Насолоджуйтесь компанією коханої людини.

ОВЕН

Ви будете сповнені ентузіазму і віри у власні сили. Це допоможе вам виконати робочі завдання, які раніше здавалися складними. В середині тижня вас чекає неприємна розмова, яка багато що змінить у житті. Не піддавайтеся на провокації, і все буде добре! Тільки якщо плануєте якісь важливі покупки. Відтермінуйте їх. Будьте заощадливі. У всіх інших сферах сміливо розраховуйте на успіх. Фортуна неодмінно посміхнеться вам.

ТІЛЕЦЬ

Прекрасний час для того, щоб замислитись над здоровим способом життя і правильним харчуванням. Якщо давно про це мріяли – дійте! Цей період сприятливий для відпочинку і відпустки. До речі, курортний роман не виключений. Але продовження у нього не буде. Не давайте в борг і не займайте самі. Дуже корисними будуть заняття спортом. Особливо на свіжому повітрі. Якщо не любите пробіжки. Просто ходіть і насолоджуйтеся теплими днями. Свіже повітря – це вже добре.

БЛИЗНЮКИ

На цьому тижні на вас чекає важлива зустріч, від результату якої залежатиме ваша подальша доля. Уважно стежте за словами, які будете вимовляти найближчим часом. Деякі можуть образити ваших близьких. Ви часто ріжете з плеча. Навіть не замислюючись над тим, що висловлюєтеся надто прямолінійно і можете легко поранити близьких людей. Особливо чутливо поставтеся до проблем старшого покоління. Із фінансами та здоров’ям все буде гаразд, самопочуття буде хорошим. Настрій приємним. Не виключені також цікаві й корисні знайомства з протилежною статтю.

РАК

Просто ідеальний час для того, аби зайнятися саморозвитком. Чим більше в себе вкладіть зараз, тим більше дивідендів отримаєте вже незабаром. Не завадить завести дружбу з начальством. Надалі це може вплинути на розмір вашої зарплати. До речі, з грошима зараз все відмінно, збираєте їх! Також стосунки. Розпочаті на цьому тижні можуть мати продовження у майбутньому. Якщо ви самотні. Маєте хороші шанси одягнути вже цієї осені обручку.  Не бійтеся робити пропозицію! Сміливо дійте! Зорі на вашому боці!

ЛЕВ

Особисте життя буде в радість, а пристрасть вируватиме з особливою силою. У плані кохання вам дуже таланитиме. Людина, що подобається. Неодмінно відповість взаємністю. Зорі зараз дуже прихильні. Однак бережіться заздрісників, яким може не сподобатися ваше щасливе обличчя. Бажано провести час з рідними і близькими, найімовірніше, їм знадобиться ваша допомога в побутових справах. Не відмовляйте!

ДІВА

Можливо, саме зараз почнеться ваш шлях вгору по кар’єрних сходах. Встановлюйте потрібні зв’язки, які потім вам знадобляться. Вдома все буде не так гладко. З домашніми можливі сварки і розбіжності. На компроміс доведеться піти вам, інакше конфлікт затягнеться. Але багато в чому винні ви самі. Погодьтеся. Ваша критика може набриднути навіть мертвому. Так що притримайте язик за зубами. Говоріть рідним та коханим більше приємних речей.

ТЕРЕЗИ

Вам доведеться вирішити кілька непростих завдань зараз. Допомоги не чекайте, якщо її і нададуть, то не так, як хотілося б. Присвятіть цей час догляду за собою. Зі спокійною душею витратьте гроші на косметику. Працюйте без фанатизму, бережіть себе і власні нерви. Грошей на те, щоб найближчим часом жити безтурботно і безбідно у вас вистачає. У сфері кохання трохи зачекайте, зараз поки що не ваш час. Але це ненадовго.

СКОРПІОН

Ваші стосунки з коханою людиною  дадуть тріщину. Настрій через це буде на нулі. Особливо важким буде початок тижня. Дадуться взнаки і хронічні болячки. Головне в цей період розуміти, що проблеми скоро закінчаться. Найчастіше відпочивайте і гуляйте на природі. Можливі також нові знайомства. Але не покладайте на них великих надій. Проте можливі неочікувані хороші прибутки. Контракти, підписані цього тижня, виявляться для вас вдалими.

СТРІЛЕЦЬ

У цей період вам доведеться просити про допомогу: виникне проблема, з якою ви не впораєтеся без інших. На роботі відкриється багато можливостей для самореалізації. Та не хапайтеся відразу за все, виберіть пріоритетне. Серед друзів є людина, якій не варто довіряти. Вона багато про вас пліткує і дуже заздрить. Не нервуйте, бережіть нерви. Усіх грошей на світі і так не заробите, а ви потрібні тим, хто поруч.

КОЗЕРІГ

Перегляньте особистий або сімейний бюджет, якщо ви живете не одні. Його варто скорегувати, зменшивши витрати. Хто довгий час знаходився у сварці з коханою людиною, нарешті помириться з нею. У вирішенні важливих питань вірте в свої сили, навіть якщо інші сумніваються. Здоров’я на цьому тижні даватиме збої. Можливі хапав морочення і головний біль. Також бережіться травматизму, поїздки краще відкласти на наступний тиждень.

ВОДОЛІЙ

На роботі ви будете відчувати напругу, а додому бігти щодуху. Там обстановка буде більш сприятливою. Дачні клопоти відкладіть: здоров’я не дозволить попрацювати на всі сто. Ви ризикуєте зробити непотрібні покупки, про які пошкодуєте. Краще не купувати зайвого! Найбільший позитив цього тижня – близька людина. Вона вас завжди розуміє і вміє розрадити. Але часом ви цього навіть не помічаєте і сприймаєте як належне. Побудьте разом, поїдьте кудись на природу. Це допоможе відволіктися від клопотів і поповнити організм позитивною енергією.

РИБИ

Контакти з людьми в цей період будуть досить напруженими. Заздрісники часто ставитимуть вам палки в колеса. На роботі у вас є кілька недоброзичливців. Інтуїтивно ви відчуваєте, хто вони. Обмежте з ними спілкування. Більше часу проводьте з тими, кому довіряєте. Зараз також вирішення серйозних питань краще відкласти. Також бажано не робити серйозних покупок. Вони можуть виявитися не такими вигідними, як ви думаєте. На вихідних відпочиньте від усіх, займіться собою, полежіть у ванній. Вода завжди додає вам сил і покращує настрій.

zakarpatpost.net