Чому поліція навіть не розглядає версію підпалу на Новій пошті в Мукачеві?

Раніше zakarpatpost.net повідомляв про пожежу на Новій пошті в Мукачеві. Що трапилось насправді, невідомо, але серед причин поліція не називає ймовірний підпал.

Про це інформує видання Мukachevo.net, посилаючись на  Головне управління Національної поліції Закарпаття.

За словами речниці поліції Тетяни Щоголєвої, наразі за фактом пожежі відкрито кримінальне провадження за статтею 270 Кримінального кодексу України, а саме порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки.

Така стаття карається штрафом від 50 до 120 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Експерти виясняють причину пожежі.

Правоохоронці розповідають, на Закарпатті такі експертизи не роблять, тому їх відправляють в експертні установи, а вже там згідно черги виясняють причину.

Через це навіть не відомо коли ця експертиза буде готова.

zakarpatpost.net

One thought on “Чому поліція навіть не розглядає версію підпалу на Новій пошті в Мукачеві?

  • 27.08.2018 at 11:31
    Permalink

    Та який же там підпал? Якраз напередодні в закарпатті затримали чувака, який переправляв зброю новою поштою, а тут бабах та й склад сам по собі загорівся, а те що під час пожежі було чути вибухи, так то пляжки з миючими засобами взривались. наша селфі поліція сама професійна, не сумліівайтесь, крайнього знайдуть але не того.

Comments are closed.