Меру Ужгорода вручили підозру про вчинення кримінального злочину? ВІДЕО

Про це на своїй сторінці повідомив громадський активіст олександр Пересоляляк.

Цитуємо без змін.

“Олігархат Закарпаття в шоці! Меру Ужгорода вручили підозру!

Сьогодні в прокуратурі Закарпатської області меру Ужгорода Богдану Андрієву через адвоката вручили підозру у вчиненні злочину.

Міський голова відмовився отримувати підозру особисто. Пізніше у прокуратуру забіг брат мера Андрій Адріїв. Але побачивши відеозйомку, передумав заходити.

Богдану Андієву як співучаснику прокуратура інкримінує ч.5 ст. 191 Кримінального кодексу по справі «Совиного гнізда».

Як я вже писав раніше. В заволодінні 6 553 919,00 грн. коштів громади Ужгорода обвинувачується засновник ТОВ «БК «Трансбуд» Марценюк Володимир Олегович.

Будучи заступником директора ТОВ «БК «Трансбуд», Марценюк Володимир виконував реконструкцію пам’ятки архітектури національного значення «Амбар та винний Льох 18 ст.» у м. Ужгород по вул.. Ф. Ракоці, 2.

На думку прокуратури, Володимир Марценюк з метою легалізації коштів, здобутих злочинним шляхом, здійснив ряд «фіктивних фінансових операції” за нібито придбані матеріали:

1. Перерахував кошти від ТОВ «БК «Трансбуд» на рахунок приватного підприємства «ЕКОМ», засновником якого він сам і являється.

2. Перерахував кошти від ТОВ «БК «Трансбуд» на рахунок ФОП своєї дружини.

3. Перерахував кошти від ТОВ «БК «Трансбуд» на на рахунок ФОП сестри своєї дружини.

4. В подальшому 3 095 300 гривень було переведено в готівку цими підприємствами.

Також, прокуратурою обвинувачується Яремко Мирон Євгенійович – інженер технагляду, який, по версії прокуратури, діяв у змові з виконавцем реконструкції і забезпечив завищення її вартості.

Наразі Апеляційний суд Закарпатської області розглядає питання, щоб передати справу із Закарпаття у Львів. Добре, що не в Конюхів… Ухвала тут: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/74162833.

Більше інформації згодом”, – йдеться у дорписі.

zakarpatpost.net

Олігархат Закарпаття в шоці! Меру Ужгорода вручили підозру!Сьогодні в прокуратурі Закарпатської області меру Ужгорода Богдану Андрієву через адвоката вручили підозру у вчиненні злочину.Міський голова відмовився отримувати підозру особисто. Пізніше у прокуратуру забіг брат мера Андрій Адріїв. Але побачивши відеозйомку, передумав заходити.Богдану Андієву як співучаснику прокуратура інкримінує ч.5 ст. 191 Кримінального кодексу по справі «Совиного гнізда».Як я вже писав раніше. В заволодінні 6 553 919,00 грн. коштів громади Ужгорода обвинувачується засновник ТОВ «БК «Трансбуд» Марценюк Володимир Олегович. Будучи заступником директора ТОВ «БК «Трансбуд», Марценюк Володимир виконував реконструкцію пам'ятки архітектури національного значення «Амбар та винний Льох 18 ст.» у м. Ужгород по вул.. Ф. Ракоці, 2. На думку прокуратури, Володимир Марценюк з метою легалізації коштів, здобутих злочинним шляхом, здійснив ряд «фіктивних фінансових операції" за нібито придбані матеріали:1. Перерахував кошти від ТОВ «БК «Трансбуд» на рахунок приватного підприємства «ЕКОМ», засновником якого він сам і являється. 2. Перерахував кошти від ТОВ «БК «Трансбуд» на рахунок ФОП своєї дружини.3. Перерахував кошти від ТОВ «БК «Трансбуд» на на рахунок ФОП сестри своєї дружини. 4. В подальшому 3 095 300 гривень було переведено в готівку цими підприємствами.Також, прокуратурою обвинувачується Яремко Мирон Євгенійович – інженер технагляду, який, по версії прокуратури, діяв у змові з виконавцем реконструкції і забезпечив завищення її вартості.Наразі Апеляційний суд Закарпатської області розглядає питання, щоб передати справу із Закарпаття у Львів. Добре, що не в Конюхів… Ухвала тут: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/74162833.Більше інформації згодом

Publiée par Олександр Пересоляк sur Mercredi 29 août 2018