За що Москаль любить і за що не любить Закарпаття

Про це заявив під час інтерв’ю з головою Закарпатської ОДА.

Геннадія Москаля не треба зайвий раз представляти на широкий загал. Він постійно в медійному полі, завжди має свою думку про ключові події в державі, її хочуть чути, навіть якщо вона дуже екстравагантна і часом виходить за межі політкоректності, пише Укрінформ.

– Геннадію Геннадійовичу, скажіть, за що ви найбільше любите Закарпаття і за що найбільше не любите?

– Я люблю Закарпаття, по-перше, за ту різноманітність національностей, мов, культур, що одне село одним діалектом говорить, друге – інакше. Дуже люблю місцеві діалекти. Сам говорю гуцульським, буковинським, бесарабським, якби продемонстрував – не зрозуміли би. По-друге, – за кухню, за різноманітність страв. За що не люблю? От якась тяга людей до партій тут аномальна.

– Серйозно?

– Такого нема в Україні. Ну, от я маю підтримувати БПП за родом діяльності, так би мовити, але в мене нема такого, щоб я когось масово залучав у ряди. А тут приходять – запишіть нас у партію. Кажу, що я нікого не записую, нащо це вам потрібно взагалі?…

Ми побудували тут свою роботу на трьох ліберальних принципах: перше – не влізати в бізнес. Друге – ми ніколи не судимося зі ЗМІ. Ви чули хоч про один позов? І ми нікого не примушуємо вступати в партії. Ні в провладні, ні в опозиційні.