Закарпатці підпалили сміття. Пожежа мало не перекинулась на будинки, вогонь спалив фруктові дерева

На вулиці Маркуша в Хусті це вже друге загорання протягом двох тижнів. Хтось там постійно вчиняє підпали. Вперше підпалили траву. Тоді вогонь майже дійшов до адмінбудівлі Водоканалу.

А сьогодні хтось підпалив сміття. По-перше, звалище влаштовано у несанкціонованому місці і забруднюється природа. Але смітники ростуть і ростуть. Їх стає все більше. А по-друге, зараз в області оголошено п’ятий рівень пожежонебезпеки. Тож треба до такого додуматися, аби навмисне скоїти підпал!

За словами місцевих, підпалено було мотлох, що валявся неподалік. Але вогонь почав розповсюджуватися зі страшною швидкістю. Довелося викликати працівників УДСНС в Закарпатській області.

Слід зазначити, що прибули вони миттєво, буквально через дві хвилини після дзвінка вже гасили пожежу. Впорались із нею також швидко. Але перед тим полум’я вже знищило висаджені весною плодові дерева і майже дістався до будинків.

На щастя, обійшлося без жертв.

Але наступного разу, якщо хтось побачить паліїв, zakarpatpost.net закликає фотографувати, виставляти в соцмережі та викликати поліцію.