Гороскоп на вересень. Любов. Здоров’я. Гроші

Вам так і не вдалося з’їздити у відпустку цього літа? Не пропустіть свій шанс відправитися підкорювати простори теплих країн у вересні, оксамитовий сезон чекати довго не буде. Хто знає, може, і принца або принцесу там зустрінете. Особисте життя буде тісно переплітатися з роботою, ряди колег поповняться новими людьми.

Постарайтеся викладатися по максимуму, обіцяна начальством премія не за горами. Так хочеться скоріше витратити її на подарунки рідним і близьким, і у вас є така унікальна можливість. Бажання працювати, має бути понад усе, керівництво побачить ваше завзяття і нагородить солідною надбавкою до зарплати. Так, що сміливо долайте всі труднощі і нічого не бійтеся.

ОВЕН

Пам’ятайте про те, що ви самодостатня, яскрава і незалежна особистість. Народжені під цим знаком зодіаку, готові допомагати іншим просто так. Овен – темпераментна, запальна, імпульсивна людина, що прагне дивувати всіх навколо своїми спонтанними витівками. Постарайтеся бути терпимими до рідних і близьких, які не хаміть без приводу, це просто негарно. Решті знаків зодіаку варто побоюватися вас протягом усього місяця, за доброзичливою посмішкою можуть ховатися отруйні колючки. Місяць буде на позитиві. І грошей матимете вдосталь. І пригод також вистачатиме.

ТІЛЕЦЬ

Ви занадто близько приймаєте до серця невдачі, але намагаєтеся не показувати свої справжні почуття оточуючим людям. Самотні Тельці отримають можливість знайти довгоочікуване особисте щастя, але для цього потрібно буде докласти чимало зусиль. Знімайте маску і захисну броню і просто вирушайте битися за свою любов. Будь-який представник протилежної статі обов’язково оцінить ваш порив. Здивуйте його, влаштуйте романтичне побачення і зможете провести вечір наодинці з коханою людиною. Тільки не потрібно кидатися з крайності в крайність, ніяких любовних серенад, квітів і дуелей.

БЛИЗНЮКИ

Ви ставите надто високу планку, а потім скаржитеся, що у вас нічого не виходить. Хто в цьому винен? Розчарувань в житті багато і з цим доведеться змиритися. Близнюки звикли приділяти занадто багато уваги амурним стосункам. Поки ви чекаєте принца чи принцесу на білому коні, навколо знайомі зустрічаються, сваряться, розлучаються і починають з кимось іншим все заново. Весь цей божевільний потік енергії вам необхідно перенаправити на рідних, друзів і близьких. Життя складається з безлічі яскравих відтінків, а ви фарбуєте все тільки в чорно-білі барви.

РАК

Рідні та близькі звикли бачити представників цього знаку в своєму звичайному настрої. Протягом усього місяця ви зможете дивувати оточуючих багатогранністю своєї натури. На вас чекають падіння і злети, емоційні підйоми і депресії, перемоги і поразки. Рак повинен навчитися сприймати все, що відбувається навколо з честю і гідністю. У хвилини сумнівів, можна трохи посумувати, але не впадати в стан апатії на кілька тижнів. Постарайтеся всі свої емоції, хороші і погані вкладати у творчість.

ЛЕВ

У вашій голові занадто багато думок. Лев багато собі надумує і придумує. Типові представники знаку: самі придумали, самі засмутилася, поплакали і навіть трохи образилися. Скільки можна так себе вести? Пора зайнятися самодисципліною, розібратися в емоціях і почуттях, які ви відчуваєте. Початок осені пропонує взяти участь в невеликому квесті. На самотніх представників значу чекає багато пригод, нових знайомств та яскраве проведення часу. Тільки не сидіть вдома. Незабутні емоції вам гарантовано!

ДІВА

Ви прагнете постійно допомагати всім навколо. Скільки можна бути такими альтруїстами? Пора вже припиняти поводитися як мати Тереза, люди все одно не оцінять всі ваші старання. На роботі ви кар’єристи, які звикли братися за всі проекти і впевнено доводити почату справу до кінця. Вдома ви турботливі батьки, які готові допомагати близьким. На прогулянці з друзями – життєрадісне сонечко, яке зігріває всіх навколо своїми теплими промінчиками. Ідеальних людей не люблять, їм заздрять і намагаються зробити все можливе, щоб знайти недолік і вколоти якомога болючіше. Тому не звертайте увагу на оточуючих і більше приділяйте часу собі.

ТЕРЕЗИ

Вам вдасться відчути наскільки щасливим і повноцінним є ваше життя. Сумні нотки на початку осені – це провина не дощу за вікном, необхідно навчитися не шукати будь-яких виправдань своєму поганому настрою. У природи немає поганої погоди, комусь навіть подобається гуляти під дощем без парасольки і отримувати від цих емоцій неймовірне задоволення. Доля натякає вам на те, що настав час для змін, Жовта Собака готова підтримати в скрутну хвилину і підштовхнути в правильному напрямку. Справжній вірний пес не залишить свого господаря в біді, пам’ятайте про це.

СКОРПІОН

Бачу ціль і не бачу перешкод – ось девіз цього місяця для цього Скорпіона. Ніхто не зможе збити вас з наміченого шляху, ви впевнено будете долати всі труднощі і намагатися фанатично працювати над поставленою метою. Навколишні будуть дивитися на вас і заздрити тому, як вам вдається бути на хвилі успіху. У чому секрет Скорпіона? Цей знак – немов фанатичний вбивця прагне, як можна швидше потрапити в центр мішені, не помічаючи перепон. Завдяки вашому цілеспрямованому характеру у вас справді все буде добре.

СТРІЛЕЦЬ

Не знаєте, куди подіти енергію? Останнім часом ви перебуваєте на піку емоційного підйому, хочеться показати всім, на що ви здатні. Стрілець впевнено тягне на себе ковдру, поводиться непохитно і в той же час цілеспрямовано. Поки хтось продовжує копатися в собі і вирішувати проблеми психологічного характеру, ви дієте. Для таких людей не проблема проявити свої сильні якості, вони можуть бути принциповими і твердолобими. Чинити гідний опір і конкуренцію здатний лише інший Стрілець, який мотивує себе пройти цей нелегкий шлях. Місяць для вас буде позитивним у всіх сферах. Будьте рішучими!

КОЗЕРІГ

Неоднозначний місяць у вашому житті: настрій буде імпульсно стрибати, ваші доходи вкрай нестабільні і на особистому фронті виникнуть проблеми. Козеріг не має брати до уваги негативні чинники, це всього лише чорна смуга. Життя, немов зебра, і не завжди радує виключно позитивними емоціями і хорошими подіями. Вам доля послала випробування, через які обов’язково варто пройти, щоб усвідомити важливу мудрість. Божевільний вихор на початку вересня захопить вашу увагу, захочеться завантажитися по максимуму роботою, щоб в кінці місяця трохи відпочити.

ВОДОЛІЙ

Водолій – неймовірно загадкова особистість, що прагне  на початку осені відшукати баланс між особистим життям і роботою. З одного боку, ви постійно пропадаєте на роботі, і не залишається навіть часу на побачення. Не треба заганяти себе в кут! Завжди можна знайти час, щоб провести його в компанії з коханою людиною. І нехай це буде всього лише секс на одну ніч, ви завжди знаєте, що це можна в будь-який момент повторити. Робота з ранку і до вечора в старості точно не зігріє, а ось улюблений партнер обов’язково проявить ніжність і турботу, по відношенню до вас.

РИБИ

З приходом осені ви відчуєте себе набагато краще. Проблеми будуть вирішуватися самі собою і не потрібно прикладати зовсім ніяких зусиль. Труднощі Рибам точно не страшні, вам вдасться зануритися в творчу атмосферу з головою. Розглядайте всі вигідні пропозиції на роботі дуже детально, щоб нічого не пропустити. Будь-яка з них може подарувати вам довгоочікуваний прибуток, що перетвориться в стабільний заробіток. На тлі такої хвилі успіху багато представників цього знаку зодіаку відчують себе понуро і апатично.

zakarpatpost.net