Гороскоп на тиждень. 3 – 9 вересня 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

Без жалю позбудьтеся старих непотрібних речей, що скупчилися в будинку. Вони заважають вам рухатися далі. Настає час будувати нові плани. Причому не розпливчасті, а конкретні, які можна почати реалізовувати вже в найближчому майбутньому. Поставте перед собою мету і намагайтеся йти до неї, не опускаючи руки перед труднощами. Складно не проявляти емоції в хвилини, коли хочеться просто вибухнути. І для цього завжди знайдеться якийсь привід.

Та не намагайтеся тягнути ковдру лише на себе, вам це абсолютно ні до чого. Набагато ефективніше працювати в команді і показувати стабільні результати. Якщо хочеться виділитися – попросіть у керівника індивідуальне завдання, він точно піде на зустріч. А друзі готові підтримати вас завжди.

ОВЕН

У цей період всі будуть від вас чогось вимагати. Розірватися і допомогти всім відразу ви навряд чи зможете, тому заздалегідь грамотно розставте пріоритети. Акуратніше робіть будь-які грошові операції – великий ризик обману. У разі поганого настрою побалуйте себе красивими обновками. Якщо буде нагода кудись поїхати відпочити, неодмінно скористайтеся нею.

ТІЛЕЦЬ

Від рутини нікуди вам буде не дітися. На роботі зажадають від вас додаткові звіти, документи. Видихніть! Поспіх – не найкращий помічник зараз. Залиште трохи часу для спілкування з дітьми. У них накопичилося чимало новин для вас. При можливості відвідайте стоматолога. І пам’ятайте про себе. Висипайтеся, більше гуляйте на свіжому повітрі, сходіть у спортзал, до перукаря. Живіть на повну!

БЛИЗНЮКИ

Цей тиждень буде одним із найщасливіших для Близнюків за останній час. Від другої половинки можете чекати приємних сюрпризів, від сторонніх – уваги і залицянь, а від колег – визнання ваших заслуг. Єдине, може почати пустувати здоров’я, стежите за ним. У фінансовому плані теж все буде добре, можете сміливо витрачати гроші на покупки, про які ви так давно мріяли.

РАК

Нові любовні романи маячать на горизонті. А чому б і ні? Вам пора внести нотку легковажності в своє життя. Навколишні по відношенню до вас можуть проявляти агресію. Будьте напоготові і не давайте себе в образу. Акуратніше на дорогах і в якості пішохода, і в якості водія. Якщо ви давно планували ремонт, зараз можете сміливо його розпочати. Час сприятливий і гроші нарешті для цього з’являться.

ЛЕВ

Хороший період для  того, щоб запросити до себе гостей. Разом ви прекрасно проведете час. Зараз можна вирішувати будь-які питання, пов’язані з нерухомістю: ніяких проблем не буде. Зверніть особливу увагу на п’ятницю, 7 вересня, і наступні вихідні. Це час рекомендується провести з сім’єю. Ділові відрядження будуть дуже вдалими. Усе, що ви запланували, найближчим часом здійсниться. На вас чекають дуже хороші прибутки.

ДІВА

Багато думок буде крутитися в вашій голові – хороших і поганих. Щоб позбавити себе від зайвих роздумів, зосередьтеся на роботі. Благо справи знайдуться. У цей період треба буде проявити терпіння до недоліків оточуючих. Вам доведеться бути більш спокійними, не втрачати рівноваги. Утім вас порадують несподівані гроші, які просто впадуть із неба. Подумайте про те, як їх витратити. Також час замислитись про здоровий спосіб життя і знаходити на себе більше часу.

ТЕРЕЗИ

Будьте готові до критики на свою адресу. Ображатися на неї не варто: краще прислухайтеся і винесіть щось корисне для себе. У вихідні вам знадобиться допомога друзів. Звертатися до них вам буде ніяково, але ви даремно переживаєте. Найскладнішим днем ​​в цей період стане понеділок, 3 вересня. Стосунки з близькою людиною будуть досить напруженими. Вам варто побути наодинці, поїхати кудись без партнера.

СКОРПІОН

Колеги почнуть прислухатися до вас. Так що саме зараз ви можете просувати свої ідеї – їх підтримають. А ось про сім’ю у вирі подій ви зовсім забудете. Не дивуйтеся, якщо домочадці не пробачать вам таке зневажливе ставлення. Влаштуйте сімейну вечерю. Рідним дуже потрібна ваша увага. Вони вас люблять. Дужне добре, якщо разом із ними зможете хоч ненадовго кудись поїхати.

СТРІЛЕЦЬ

У цей період про вас можуть згадати старі друзі. Знайдіть час для зустрічі з ними. Не виключені подорожі або короткі відрядження. Зміна обстановки піде вам на користь. Велика ймовірність, що ви відновите деякі зі своїх шкідливих звичок. Намагайтеся цього не допустити. Зате приємне проводження часу гарантоване. Можливі також приємні романтичні, але короткочасні знайомства.

КОЗЕРІГ

Задумайтесь про облаштування власного особистого життя. Якщо коханого немає, спробуйте пошукати його в Інтернеті. На роботі будьте готові до труднощів. Не все у вас буде виходити, через що можливі депресії і поганий настрій. У грошових питаннях намагайтеся бути практичними. Але на великі прибутки зараз не розраховуйте. Це – не ваш час. Також не купуйте дорогих речей, обмежтеся тим, що маєте.

ВОДОЛІЙ

Зірки радять вам впритул зайнятися вирішенням фінансових питань. В борг зараз краще не брати, особливо у родичів. На роботі вам допоможе вроджена цілеспрямованість. Ви нарешті закінчите важливий проект. Найвдалішим днем ​​цього періоду стане неділя, 9 вересня. Але в запалі натхнення пам’ятайте про здоровий сон, відпочинок, правильне харчування та про близьку людину. Партнер також потребує вашої уваги. Якщо не маєте можливості зустрітись, хоча б зателефонуйте.

РИБИ

Настав час ставити перед собою важливі цілі. Не бійтеся труднощів: найближчим часом на вашому шляху їх просто не буде. У цей період краще утриматися від будь-яких конфліктів. Якщо не вийде, терпіти наслідки доведеться дуже довго. Постарайтеся залишитися в стороні від інтриг. Вихідні проведіть разом із друзями та близькими людьми. Поки ще погода дозволяє, поїдьте кудись на природу. Відвідайте старовинні замки чи інші цікаві місця. Незабутні враження отримаєте гарантовано!

zakarpatpost.net