Москаль про вибори. Не здивуюся навіть статтям, де напишуть, що я дітей їм

Про це заявив під час інтерв’ю з головою Закарпатської ОДА.

Геннадія Москаля не треба зайвий раз представляти на широкий загал. Він постійно в медійному полі, завжди має свою думку про ключові події в державі, її хочуть чути, навіть якщо вона дуже екстравагантна і часом виходить за межі політкоректності, пише Укрінформ.

– Маховик виборчої кампанії набирає обертів. Як на Закарпатті змінюється політична картина?

– Партій багато, плодяться нові, але не з’являються нові лідери. На виборах будуть основними гравцями ті сили, які на Закарпатті є довгожителями. А всі нові, що з’являються, мають завдання просто розпорошити голоси виборців.

А як справи зі стабільним електоратом у Порошенка?

– Як сказати… Люди асоціюють владу насамперед із тим, що не зроблено. Опозиції в цьому сенсі набагато вигідніше йти на вибори, бо вони завжди критикують. А кращого способу виграти вибори, ніж критика чинної влади, ніхто ще у світі не видумав. Тут, на Закарпатті, в цьому сенсі я буду мішенню, і я готовий до критики. Я прищеплений.

– А яка вакцина?

– Досвід. Не здивуюся навіть статтям, де напишуть, що я дітей їм. Єдине, на що не зможу відреагувати – це некролог, бо не прочитаю. Все інше – робочі моменти. Я не повинен подобатися всім закарпатцям.  Маєте пропозиції, претензії – приходьте, будемо розмовляти. Я казав, що зі свого кабінету ще нікого не вигнав.

zakarpatpost.net