Село Красна шокує знищеними дорогами

Лісовози знищили дорожнє покриття у селі Красна Тячівського району.
Неодноразово мешканці цього гірського села зверталися до районної та обласної влади з вимогою негайно втрутитися у ситуацію і припинити руйнувати сільську дорогу, але їхні вимоги було проігноровано.

Зараз же, за словами громадських активістів села, люди готові вдатися й до перекриття дороги.

На своїй сторінці у facebook, сільський голова Красної Марія Носа повідомила, що ще в червні надіслала листа голові ОДА Геннадію Москалю, де вказала на жахливий стан дороги.

Замість капітального ремонту дороги, влада виділила лише 200 тисяч на ямковий ремонт.

Голова села зокрема, пише: «В зв’язку з наріканнями на жахливий стан центральної дороги в селі Красна повідомляю наступне: з 01.01.2018 року дана дорога є дорогою обласного значення. Я ,як сільський голова села Красна неодноразово зверталася і повідомляла обласну та районну адміністрацію про вщент розбиту дорогу, яка потребує капітального ремонту. На моє звернення районна рада виділила 200 тисяч для ямкового ремонту цієї дороги і до кінця вересня дорожня фірма обіцяє виконати дану роботу».

У коментарях, обурені люди пишуть, що цю дорогу Москаль обіцяв капітально відремонтувати ще в 2017 році за рахунок коштів з «митного експеримента».

zakarpatpost.net