Закарпатець накрав на Тячівщині техніки на 10 тисяч гривень і втік до Дніпра

Правоохоронці Дубівського відділення поліції в обласному центрі Закарпаття затримали мешканця Тячівщини, який розшукувався слідчим відділом за вчинення крадіжок. Підозрюваного доставили до поліції. 

Про це повідомляє відділ комунікації Закарпатської поліції.

Вчора, 5 вересня, працівники кримінальної поліції Дубового у місті Ужгород затримали мешканця села Великі Лази, що на Тячівщині. Чоловік розшукувався поліцією за вчинення крадіжок. Як встановили правоохоронці, 33-річний мешканець Тячівщини двічі викрадав електротехніку та мобільні телефони з будинків односельчан. Сума завданих збитків склала понад 10 тисяч гривень.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів полісмени з’ясували, що деякий час чоловік переховувався у місті Дніпро.

За фактами крадіжок, що передбачено частиною 2 статті 185 Кримінального  кодексу України – Крадіжка,  вчинена повторно, у поліції відновили слідство. Зараз вирішують питання щодо обрання міри запобіжного заходу фігуранту провадження. Чоловіка перевіряють на причетність до вчинення інших майнових злочинів на території області.

zakarpatpost.net