Скільки можна відтягувати! Поїзд Мукачево-Будапешт запусять аж до кінця року

В Уряді переконані, що напрямок буде популярним, та тим не менше, запуск постійно відтерміновують

Прямий поїзд із Мукачева до Будапешта планують запустити до кінця 2018 року. Про це заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян, повідомляє прес-служба міністерства, пише dt.ua.

“В цьому році, я сподіваюся, ми запустимо нове пряме сполучення Мукачево — Будапешт. Воно вже майже готове до запуску, буде дуже успішним і буде користуватися попитом на ринку”, — заявив Омелян.

Нагадаємо, що в. о. голови правління “Укрзалізниці” Євген Кравцов у червні обіцяв, що сам поїзд буде запущений до кінця літа. Він також оголосив орієнтовну вартість квитків: “Другий клас — трохи більше 700 гривень, перший клас — близько 1000 гривень”.

Новим потягом до столиці Угорщини можна буде дістатися за 6 годин. 400-кілометровий маршрут буде пролягати через угорські міста Дебрецен і Ніредьгаза.

Раніше Омелян повідомив, що в “Укрзалізниці” термін експлуатації більшості українських вагонів давно минув. У цьому році “Укрзалізниця” вкладе в капітальне оновлення свого рухомого складу понад 1 млрд доларів, тобто майже 30 млрд грн.

zakarpatpost.net