На Виноградівщині вбили чабана. Коментарі від родичів та поліції

Сьогодні до редакції zakarpatpost.net звернулася наша читачка з села Черна Виноградівського району з повідомленням про те, що вбили її родича.

За словами жінки, чоловік, 1981 року народження, був чабаном і випасав корів. Під час випасу у п’ятницю одна з корів втекла. Побавивши корову, яка відбилася від череди,  односелець взяв металеву палку і наніс чабану тілесні ушкодження у голову.

«Після нанесення побоїв нападник втік. Потім він повернувся і звернувся по допомогу до медсестри, викликав «Швидку», а лікарі – поліцію, – розповіла тітка потерпілого. – Кров на місці злочину на той час він уже змив. Слідів не було. Розказав, що нещасний впав із воза, тож у поліції від нас не хотіли взяти заяву, бо подію кваліфікували як нещасний випадок. У родича була обширна гематома, перелом черепа. Його прооперували, але з коми він так і не вийшов, помер. То був нелюдський удар, несумісний із життям. Ми хочемо, щоб винного було покарано».

Редакція zakarpatpost.net звернулася за коментарем до правоохоронців.

Речниця Закарпатської поліції повідомила, що такий випадок справді трапився на Виноградівщині.

«Поступило звернення, чоловік помер у лікарні. За фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 128 КК України – нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості. Коли будуть результати судово-медичної експертизи, злочин можна буде кваліфікувати. Але оскільки трагедія сталася у п’ятницю, були вихідні, її поки не проведено».

Відтак як розгортатимуться події далі – будемо вас інформувати…

zakarpatpost.net