Погода у Закарпатті на сьогодні, 12 вересня. Народні передбачення, повір’я

Сьогодні на Закарпатті буде досить тепла, але пасмурна погода, без дощів.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде +13, удень – +27 градусів.

Похмура погода буде триматися весь день, вранці очікується недовге прояснення. Без опадів.

У Хусті та Іршаві – вночі буде +11, удень – +25 градусів. Безхмарним небо буде лише вранці – день та вечір очікуються похмурими. Без опадів.

У Воловці – +10 уночі і  +23 градуси удень. Погода порадувала нас безхмарним ранком, але вже у середині дня вона змінилася і залишалася похмурою до самого вечора. Без опадів.

У Сваляві – +11 уночі і  +23 градуси удень. Хмари вже з ранку вкрили небо, та похмура погода тримається у Сваляві до самого вечора. Без опадів.

У Тячеві нічна температура становитиме +11, денна – +26 градуси. У Тячеві увесь день небо буде ясним, але ввечері, можливо, погода зміниться на хмарну. Без опадів.

У Перечині – нічна температура становитиме +13, денна – +27.

Ввечері небо у Перечині затягнеться хмарами, незважаючи на те, що з самого ранку буде триматися ясна погода. Без опадів.

У Великому Березному – вночі +9, удень – +25 градусів. З ранку до самого вечора у Великому Березному небо буде вкрите хмарами. Без опадів.

У Берегові та Виноградові – вночі – +13, удень – +27. Ввечері небо затягнеться хмарами, незважаючи на те, що з самого ранку буде триматися ясна погода. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  +9, вдень – +23 градуси. Сонце в цей день у Міжгір’ї рідко з’являлося із-за хмар. Без опадів.

У Рахові буде уночі +6, вдень температура підніметься до +21 градус. У Рахові очікується похмура погода, вранці можливе невелике прояснення, але безхмарним небо буде недовго. Без опадів.

Цього дня відзначається Перенесення мощів святого благовірного великого князя Олександра Невського в Олександро-Невську лавру в Санкт-Петербурзі. Наші предки помітили, що теплий вечір і зоряна ніч 12 вересня обіцяють хороший врожай наступного року, а теплий і сухий день вказують на пізню зиму.

Народні прикмети на 12 вересня

  1. Якщо птахи 12 вересня кружляють високо і не хочуть відлітати, то осінь буде теплою, сухою і тривалої
  2. Теплий і ясний вечір 12 вересня віщує, за прикметами, добрий урожай у наступному році
  3. Зорепад 12 вересня – наступного року можливий неврожай

zakarpatpost.net