Передплатіть улюблену закарпатську газету із доставкою додому

У цьому році  газета «Неділя Закарпатські новини» із першого номеру вражає читачів!

Лідер інформаційного простору області збільшила тираж та сторінки, і зараз є найтовстішою газетою Закарпаття! Виходить на 24 сторінках.

Обкладинка газети «Неділя Закарпатські новини»

Успіх газети у тому, що вона пропонує читачам завжди найсвіжіші і найбільш актуальні теми.

Серед публікацій є все, що важливе для закарпатців: головні новини області, політичні події у краї, проблеми людей, соціальні питання, історії із життя,  кримінальна хроніка, поради для здоров’я, краси та довголіття, інтерв’ю з відомими та надзвичайно цікавими людьми, маловідомі та вражаючі факти  про Закарпаття та Ужгород, детальний гороскоп на тиждень та на місяць, оголошення та реклама, а також багато інших захоплюючих матеріалів.

Ми знайомимо закарпатців із успішними, впливовими та цікавими людьми, розкриваємо нові таланти, розповідаємо про секрети успіху земляків.

Нечувані досі для Закарпаття матеріали та репортажі, подорожі невідомими місцями, мандрівки до карпатських святинь, чудодійні зцілення людей  та багато іншого – це лише короткий список того, що пропонує читачам  газета «Неділя Закарпатські новини».

Крім того, у кожному номері є велика та яскрава «Програма» на тиждень із відвертими розповідями  про зірок.

А ще на читачів чекає багато приємних сюрпризів.

Отже, якщо ви хочете знати все, що відбувається у нашому краї, читати дійсно насичену велику закарпатську газету, передплатіть «НЕДІЛЮ». Зробити це можна з будь-якого місяця, у всіх поштових відділеннях області, або у свого листоноші. Передплатний індекс: 09653.

Залишайтеся з нами, буде ще цікавіше.

Пам’ятайте, що передплата на газету «Неділя Закарпатські новини» ніколи не знецінюється.

zakarpatpost.net