Гороскоп на 18 вересня 2018 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні зірки гороскопу схиляють до дуже різких, рішучих кроків без оглядки, і якщо ви повністю піддастеся цьому пориву, то ризикуєте наламати дров.

Безумовно, сьогоднішня рішучість здатна допомогти в багатьох питаннях, однак остерігайтеся безапеляційності і намагайтеся висловлювати менше претензій оточуючим.

День дуже поганий для обговорень, планування і тонких політичних ігор – приготуйтеся до нерозуміння, зіткнень і суперечок. Сьогодні краще зайнятися тими справами, в яких ніхто вам не указ – вони вдаватимуться на диво швидко і чітко.

ОВЕН

Ви можете проявити ораторські здібності і переконати в своїй правоті кого завгодно. Перед вами відкриється багато дверей, тільки не хапайтеся за все пропозиції відразу. Це ж відноситься і до любові. У цій області вас можуть очікувати приємні сюрпризи.

ТІЛЕЦЬ

Висновок нових ділових договорів і підписання контрактів краще перенести на інший день. Займайтеся тим, що приносить вам задоволення. Цей день дуже сприятливий для всього, що пов’язано з любов’ю і новими романтичними захопленнями. Вам потрібно якомога більше перебувати на свіжому повітрі.

БЛИЗНЮКИ

Постарайтеся не дратуватися, навіть якщо близькі вимагають від вас занадто багато чого. Бурхливі почуття здатні зараз перешкодити прийняти правильне рішення. Навіть якщо цей день виявиться важким і ви захочете розслабитися після трудового дня, то не слід це робити за допомогою алкоголю.

РАК

День цілком сприятливий. Єдине «але»: ви можете або швидко втомлюватися, або просто відчувати брак сил. Але це не привід для занепокоєння. Намагайтеся більше відпочивати і не вимотувати себе зайвими фізичними навантаженнями. Не відмовляйте собі в розвагах. Позитивні емоції зараз вам не завадять.

ЛЕВ

Ніяких серйозних помилок або прорахунків ви зараз не допустите. Однак не потрібно довіряти всьому почутому, а тим більше обіцянкам людей, яких ви знаєте недостатньо добре. Можливо, зараз вас хочуть обдурити або просто замилити очі.

ДІВА

У цей день все йтиме на лад. Якщо у вас є кохана людина, то постарайтеся більше часу і уваги приділяти йому. Спільні прогулянки, поїздки і просто спілкування доставлять вам чимало приємних хвилин. А одиноких представників даного знаку, цілком ймовірно, очікує нове знайомство. Тільки будьте уважні і постарайтеся не упустити свою жар-птицю.

ТЕРЕЗИ

В даний період вас більшою мірою будуть цікавити справи особистого характеру. Але дуже багато залежить від того, яку позицію ви займете. Зараз потрібно бути більш терпимими до оточуючих людей і не нав’язувати своєї думки. Упокорити гординю, і в цілому день обіцяє пройти самим чудовим чином.

 СКОРПІОН

Постарайтеся нічого серйозного не робити, так як ваші плани можуть зруйнуватися, зіткнувшись з дійсністю. Якщо в стосунках з коханою людиною вас щось не влаштовує, то зараз дуже вдалий час обговорити дане питання.

СТРІЛЕЦЬ

У цей день ви проявите всю твердість свого характеру. Але не демонструйте холодність і байдужість до оточуючих. Намагайтеся уникнути  з’ясування стосунків із коханою людиною. В іншому випадку серйозних конфліктів, які можуть призвести до небажаних наслідків, не уникнути. Цінуйте те, що у вас є.

КОЗЕРІГ

День може порадувати вас не тільки новими цікавими знайомствами, а й зустрічами зі старими друзями. Хоча приємні сюрпризи на цьому не закінчаться. Можливо, вам доведеться постійно перебувати в центрі уваги. Це додасть сил і впевненості в собі, а також помітно підніме настрій.

ВОДОЛІЙ

Протягом усього дня ви будете схильні до нападів гніву і дратівливості. Але підвищена агресивність з вашого боку може перешкодити здійсненню планів. Через свою нестриманість ви здатні відштовхнути людей. Якщо все ж не зможете контролювати емоції, то краще за все вам деякий час провести на одному. До того ж і зірки радять вам побути на самоті.

РИБИ

На сьогодні постарайтеся скласти собі графік справ і дотримуватися його. В іншому випадку існує велика ймовірність того, що ви самі створите плутанину, тому що станете хапатися за все відразу. Постарайтеся не нервувати через дрібниці. Більше часу проводьте в компанії приємних вам людей і бажано на свіжому повітрі.

zakarpatpost.net