Кращі рекламні пропозиції пропонують на виставці «Тур’євроцентр Закарпаття – 2018»

Сьогодні та завтра в Ужгороді вже трацидійно у «Совиному гнізді» проходитить XVII Міжнародна туристична виставка «Тур’євроцентр Закарпаття – 2018».

На виставці представлено і наше видавництво, зокрема, газети «Закарпатські оголошення», «Робота та навчання», «Неділя Закарпатські новини»,  «Домашня кулінарія», «Поради» та інші, а також сайт zakarpatpost.net.

Тут пропонують нечувану для Закарпаття кількість рекламних пропозицій, де заявити про себе може кожен бажаючий.

Підходьте до нашого стенду який знаходиться при вході  в «Совине гніздо» в другій арці.

Цікаво, що цьогорічна виставка вже має кілька рекордів. Зокрема, організатори отримали заявки від максимальної за останні роки кількості іноземних гостей. Так, до Закарпаття приїдуть 11 учасників із-за кордону, представники 14 областей і міст України та всіх районів краю. Долучаться до виставки й понад два десятки туроператорів, керівників закладів розміщення та харчування, господарів сільських садиб і суб’єктів господарювання, що надають послуги з організації активного відпочинку.

Відвідати презентаційно-інформаційні локації усі бажаючі зможуть з 12:00. 22 вересня «Тур’євроцентр Закарпаття – 2018» розпочне роботу з 10:00 і триватиме до 16:00 год.

zakarpatpost.net