Дворічний хлопчик випив рідину для чищення, поки мама відвернулася на декілька секунд

Коли молода мама, Емілі Галліган, відвернулася на мить, її маленький син Бод випив рідину для чищення у косметичному кабінеті і почав задихатися.

Маленький Бод Галліган провів п’ять днів у комі.

Косметолог щойно закінчила обслуговувати клієнта і поспішила забрати Бода і його п’ятирічну сестру Нілу, коли ставсяся жахлива подія.

Коли її 36-річний чоловік, Лі, прибув додому, Емілі зрозуміла, що хлопчик випив хімікати, потрапивши в кімнату, де проводяться процедури.

Кімната, де зберігались ця та інші речовини, зазвичай зачинена, але в поспіху Емілі залишила її відчиненою.

Вона сказала: “Я покликала на допомогу Лі, і ми намагалися дати хлопчику води. Його дихання змінилося, очі викотилися, і він почав рясно пітніти”.

Несамовиті від жаху батьки викликали службу порятунку, і Бода було доправлено до госпіталю “Кінгс мілл”, де його ввели у штучну кому.

Емілі наголосила: “Нам сказали, що, якщо не зробити цього, можемо його втратити.

“Нам порекомендували повідомити наші сім’ї, тому що все виглядало досить трагічно”.

Малюк був переведений в інтенсивну терапію, де його проблеми з диханням загострилися, і персоналу довелося повертати його до життя.

Емілі сказала, що причиною проблем з диханням стала не сама рідина, а випаровування нафтових газів, що містилися в ній.

На щастя, хлопчик почав приходити в себе після п’яти днів у комі і тепер він в повному порядку.

Емілі подякувалала медикам за те, що вони неодноразово рятували життя  її сина, а також написала листа виробникам рідини для чищення з проханням розглянути можливість зміни упаковки.

Тепер мама завжди перевіряє, чи її косметичний кабінет надійно зачинений і про всяк випадок поклала замки на всі кухонні шафи.

Емілі каже, що їй важко описати свої почуття. “Я не знаю, як батьки справляються з втратою дитини. Я почувалася фізично виснаженою. І якщо б він помер, я б собі ніколи цього не пробачила “.

Представниця служби Salon Services, яка виготовляє рідину, що стала причиною цього інциденту, повідомила: “Нам дуже прикро чути про цей нещасний випадок, і ми бажаємо Боді швидкого одужання.

Ми дуже серйозно ставимося до здоров’я та безпеки наших клієнтів. У цьому конкретному випадку продукт містить застереження, що його слід зберігати в недоступному для дітей місці та вказівки щодо необхідних дій, які треба прийняти в екстренному випадку (відповідно до вимог щодо маркування).

“Ми хочемо скористатись цією можливістю, щоб підкреслити важливість використання та зберігання певних продуктів з надмірною обережністю”.

Емілі та Лі наразі збирають кошти для медичного закладу, де врятували їхнього сина.

zakarpatpost.net