Site icon zakarpatpost.net

Дворічний хлопчик випив рідину для чищення, поки мама відвернулася на декілька секунд

Коли молода мама, Емілі Галліган, відвернулася на мить, її маленький син Бод випив рідину для чищення у косметичному кабінеті і почав задихатися.

Маленький Бод Галліган провів п’ять днів у комі.

Косметолог щойно закінчила обслуговувати клієнта і поспішила забрати Бода і його п’ятирічну сестру Нілу, коли ставсяся жахлива подія.

Коли її 36-річний чоловік, Лі, прибув додому, Емілі зрозуміла, що хлопчик випив хімікати, потрапивши в кімнату, де проводяться процедури.

Кімната, де зберігались ця та інші речовини, зазвичай зачинена, але в поспіху Емілі залишила її відчиненою.

Вона сказала: “Я покликала на допомогу Лі, і ми намагалися дати хлопчику води. Його дихання змінилося, очі викотилися, і він почав рясно пітніти”.

Несамовиті від жаху батьки викликали службу порятунку, і Бода було доправлено до госпіталю “Кінгс мілл”, де його ввели у штучну кому.

Емілі наголосила: “Нам сказали, що, якщо не зробити цього, можемо його втратити.

“Нам порекомендували повідомити наші сім’ї, тому що все виглядало досить трагічно”.

Малюк був переведений в інтенсивну терапію, де його проблеми з диханням загострилися, і персоналу довелося повертати його до життя.

Емілі сказала, що причиною проблем з диханням стала не сама рідина, а випаровування нафтових газів, що містилися в ній.

На щастя, хлопчик почав приходити в себе після п’яти днів у комі і тепер він в повному порядку.

Емілі подякувалала медикам за те, що вони неодноразово рятували життя  її сина, а також написала листа виробникам рідини для чищення з проханням розглянути можливість зміни упаковки.

Тепер мама завжди перевіряє, чи її косметичний кабінет надійно зачинений і про всяк випадок поклала замки на всі кухонні шафи.

Емілі каже, що їй важко описати свої почуття. “Я не знаю, як батьки справляються з втратою дитини. Я почувалася фізично виснаженою. І якщо б він помер, я б собі ніколи цього не пробачила “.

Представниця служби Salon Services, яка виготовляє рідину, що стала причиною цього інциденту, повідомила: “Нам дуже прикро чути про цей нещасний випадок, і ми бажаємо Боді швидкого одужання.

Ми дуже серйозно ставимося до здоров’я та безпеки наших клієнтів. У цьому конкретному випадку продукт містить застереження, що його слід зберігати в недоступному для дітей місці та вказівки щодо необхідних дій, які треба прийняти в екстренному випадку (відповідно до вимог щодо маркування).

“Ми хочемо скористатись цією можливістю, щоб підкреслити важливість використання та зберігання певних продуктів з надмірною обережністю”.

Емілі та Лі наразі збирають кошти для медичного закладу, де врятували їхнього сина.

zakarpatpost.net

Exit mobile version