Закарпатці дізнаються, чому не можна жалітися на життя

4 жовтня в Ужгороді у Драмтеатрі дасть унікальний майстер-клас відома київська рестораторка, бізнес-леді Маргарита Січкар.

Маргарита є автором п’яти книг із сімейної психології, навчає людей, як стати щасливими, як змінити себе, а разом із тим – і світ довкола себе.

Вона розповість закартпатцям, як будувати щасливі стосунки і поділиться секретами родинного щастя.

Можливо Ви, як магніт, притягуєте уже більш щасливих людей на свої зустрічі?

– Напевне, що так. Ці люди свідомо приходять послухати мене і дізнатися, як підвищити свій рівень щастя, пише Таблоїд Волині.

Розумієте, велика кількість людей, які жаліються на життя, зазвичай лежить на дивані і не вдарить палець об палець для того, щоб щось змінити. Таких людей достатньо у всьому світі. Ми живемо у країні, де постійно щось відбувається, якісь зміни влади, політичної системи. Ми вже звикли до цього, а ось європейці, у них була б паніка. Інколи послухаєш їхні проблеми і смішно стає, думаєш, ви ідіть поживіть у нас, взагалі прозрієте. Але добре там, де нас немає.

Я вважаю Україну країною з великим потенціалом. Одна з моїх цілей – створити міністерство щастя в Україні і показати всьому світові, що щастя можна створити в одній окремо взятій державі, а не чекати, що воно прийде ззовні. Щастя завжди всередині – людини, компанії, сім’ї, країни.

Треба просто людям це пояснити, ось цим я і займаюсь в соцмережах, на своїх майстер-класах.

Майстер-клас буде надзвичайно цікавим та інформативним.

Придбати квитки можна у касі Драмтеатру, на сайті karabas.com, або замовити за телефоном: (099) 319-26-20

Буде надзвичайно цікаво та корисно для всіх! Ужгород, Драмтеатр, 4 жовтня, 18:00

zakarpatpost.net