АНОНС. Закарпатка вдарила щойно народжену доньку дошкою по голові, загорнула у поліетиленові пакети зі сміттям і попросила сусіда викинути

Але вирок при цьому отримала досить лояльний

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Більшість людей суворо засуджують тих, хто відмовляється від власних дітей, кидає їх напризволяще, здає до дитячих будинків або просто не займається їхнім вихованням. Утім деколи навіть такі дії є набагато етичнішими, ніж вчинок молодої жінки з Виноградівщини.

Навіть відмову від малюка за певних обставин можна зрозуміти, але не вкладається в людську логіку, як можна позбавити життя власну дитину.

Марія вже раніше мала судимість за виготовлення наркотичних речовин. Однак тоді відбулася умовним строком. Тож і далі безтурботно жила собі з ким доведеться і як доведеться, практично заради власного задоволення. Якщо це, звісно, задоволенням можна назвати… І так дожилася, що завагітніла. Народжувати дитину не планувала, обтяжувати себе материнськими турботами також не збиралася. Але грошей на аборт у неї не було. Тож так пролітали день за днем. Живіт ріс, а жінка намагалася навіть не думати, що робитиме з немовлям.

Коли настав час народжувати, найбільше її турбувало, як пережити ці непрості для кожної жінки миті, як залишитися живою, не вдаючись до допомоги лікарів. Доля ж дитини її не турбувала зовсім.

Чому і як саме жінка вирішила вбити дитину? Як усе відбувалося? Що розповіла вона на суді?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 20 вересня.

zakarpatpost.net