Закарпатки незабаром зможуть дізнатися, як бути сильною і стильною

4 жовтня в Ужгороді у Драмтеатрі дасть унікальний майстер-клас відома київська рестораторка, бізнес-леді Маргарита Січкар.

Маргарита є автором п’яти книг із сімейної психології, навчає людей, як стати щасливими, як змінити себе, а разом із тим – і світ довкола себе.

Вона розповість закартпатцям, як будувати щасливі стосунки і поділиться секретами родинного щастя.

Обставини, безумовно, Вас змінили і зробили сильнішою. А чи легко бути сильною жінкою?

– Всі, хто мене добре знає, бачать в мені зміни за останні 3-4 роки. Я працюю над собою, пише Таблоїд Волині.

А щодо сильної жінки, сильна жінка – це та, яка може бути слабкою. Бо та сильна жінка, яку прийнято вважати в соціумі, – яка «коня на скаку зупинить», вона в реальному житті може ридати і плакати. І якраз сильна жінка не соромиться цього показувати.

Сильна жінка – це та, яка може жити так, як вона хоче. І в цьому сила. З мужчинами взагалі не треба боротися, з ними треба працювати тою зброєю, яка дана кожній жінці, – жіночністю. Попросити чоловіків допомогти. Не звалювати на себе його роль.

Я довго думала, чому так багато мужчин зараз стали інфантильними. Це має своє пояснення. До війни геноцидом було знищене найбільш прогресивне чоловіче населення, потім були репресії, війна. За цей час знищили найкращий чоловічий генофонд. Залишились боягузи, мужчини, які повернулись із війни каліками, а жінкам потрібно було народжувати, виховувати. А коли народжувались сини, що вони бачили, який приклад батька? Цей інфантилізм він на генному рівні.

Слава Богу, покоління дітей, які народилися в 2000-х, Z-ки я їх називаю, вони інші. У них вже цього немає. Я не хочу, щоб моя дитина була інфантильною. Хочу, щоб вона робила помилки, брала на себе відповідальність, сама заробляла гроші і гордилася цим. У мене вже дитина (10 років, – авт.) заробляє гроші, знає, як це зробити на YouTube. Це діти, які народились з айпадом, на горшку і з айпадом.

Майстер-клас буде надзвичайно цікавим та інформативним.

Придбати квитки можна у касі Драмтеатру, на сайті karabas.com, або замовити за телефоном: (099) 319-26-20

Буде надзвичайно цікаво та корисно для всіх! Ужгород, Драмтеатр, 4 жовтня, 18:00

zakarpatpost.net