На Закарпатті пройшов фестиваль духовної пісні на підтримку онкохворих дітей

в РБК міста Іршава відбувся фестиваль духовної пісні «Покрий мене, о Божа Мати».

Фестиваль проходив з благословення керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського, повідомляє сайт Мукачівської єпархії УПЦ.

Велика кількість колективів зібрались для того, аби своїми талантами прославити Царицю неба та землі. Участь у фестивалі взяли хори та хорові колективи Іршави, Мукачева, Ужгорода, тощо.

На початку дійства з архіпастирським словом до гостей фестивалю звернувся владика Феодор. Опісля з вітальним словом до присутніх звернулися голова Іршавської РДА О.В. Горін, голова Іршавської Районної Ради В. Симканинець та депутат Закарпатської Обласної Ради П.П. Добромільський.

У своєму слові архіпастир висловив подяку організатору фестивалю, насельнику Свято-Іоанно-Богословського чоловічого монастиря с. Сільце архімандриту Агапіту (Шпиняк) та всім учасникам за незабутні миті духовної радості, які вони подарували всім присутнім.

Пісенний проект був благодійним, направленим на допомогу онкохворим діткам онкогематологічного відділення Обласної дитячої лікарні в місті Мукачево.

ФОТО: Іван ФЕННИЧ & Віталій МУХА

zakarpatpost.net