АНОНС. У нашої баби Анці вкрали ім’я. Стара рве і мече

Днями наша баба Анця із жахом та подивом для себе дізналася, що її пограбували, причому вкрали в неї не якісь речі, а ім’я. Обурена стара звернулася до редакції газети «Неділя Закарпатські новини», щоб розповісти свою сумну історію, яка не виходить їй із голови.

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

«Йой, люди добрі, у мене ся руки трясут, говорити мя тяжко, бо волнуюся. Представте лиш, що ся зо мнов на старості году стало! Украли моє чесноє дівоцькоє імня! – почала свою довгу розповідь баба Анця. – Моє усьо  світськоє життя ся начало у січні 2016 года. Товди я жила у Хусті і мої пріключенія печатала газета «Наш Хуст» і досі печатає сайт mediakhust.net. Перше моє пріключеніє було про то, як я в Хусті в туристичну агенцію ходила у 2015 році. Усьо, што ся ставало зо мнов за два з половинов годи, досі мож найти у підшивці газет та на сайті. А дале так ся звізди склали, што я  вже бульше як гуд як переїхала в Ужгородський район і мої походеньки записують журналісти (даже не один) газети «Неділя Закарпатські новини». А оти, ко читат не папірьові новинки, а живе, мож казати, в Інтернеті, може їх прочитати на сайті zakarpatpost.net. Муй дідо читат уже 15 году йсю газету, а онучка – вже давно сись сайт. Пак што казати, молодьож розвлєкаєся. Она й у Фейсбуці много сидит, глядат там штось веселоє і смішноє, переписуєся з цімборашками. Айбо казати хочу про другоє. Перший раз муй портрет намальовав дуже знаменитий хустський художник родом із Ужгорода Ласло Гайду, а дале ня перемальовав один художник із Львова».

На мить баба перестала говорити, вийняла хустку і витерла мокре чоло. Вона подивилася на один зі столів у нашій редакції, де побачила весь архів газет, між якими є й ті, де писало про неї. Тож стара  полегшено зітхнула, подумавши, що має беззаперечні докази того, що відновити її ім’я таки можна. Вона перехрестилася, випила святої води із баночки, яку завжди носить у своїй великій сумці ,і продовжила далі…

Що ж відбувалося далі з бабою? про що вона розповіла? Хто ж украв її ім’я?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 27  вересня.

zakarpatpost.net