АНОНС. Закарпатець бив та ґвалтував жінок і за це йому нічого не було

Дубасив щосили у голову, кулаками та ногами в живіт, тримаючи рукою за волосся

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Молодий, забезпечений син власниці одного з кафе в Хусті, здавалося б, міг би собі без проблем знайти дівчину і мати з нею насичене й цікаве інтимне життя, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Але молодик чомусь вирішив зваблювати літніх жінок, яких змушував до близькості. Одна з них зазнала таких травм, що ледве вижила.

Юлія йшла на роботу рано, ще в сутінках (імена дійових осіб у матеріалі замінено). Була десь п’ята година. Раптом позаду на неї хтось напав і затулив рота, щоб не кричала. Незнайомець почав тягти її на подвір’я колишнього дитсадка. Жінка пручалася, дуже перелякалася. Чоловік вдарив її кулаком у обличчя, аби не чинила опору. Юрій наказав виконувати все, що він скаже, і повалив нещасну на землю. Юлія пробувала вирватись від нападника, але їй не вдавалося. Тим часом молодик почав її роздягати. Щоб ще більше залякати свою жертву, сказав, що коли вона виявлятиме непокору, покличе ще двох друзів, які чекають його неподалік, й тоді зґвалтує її не він сам. А одразу всі троє.

Юлія вирішила більше не робити опору. Тож коли Юрій довершив справу до кінця, оглянув її руки та шию, перевіряючи, чи має при собі жінка золоті речі. Не виявивши їх, забрав у нещасної сумочку з грошима.

Незрозуміло, для чого це робив цілковито матеріально забезпечений хлопець, адже в грошах він не мав потреби, а в Юлії то були всі її заощадження.

Ось як про це розповіла жінка під час слідства:

«Йдучи вулицею, раптом я почула позаду себе кроки. Повернувшись назад, побачила на відстані 20 метрів від себе молодого чоловіка високого зросту. Невдовзі зрозуміла, що він біжить за мною. Незнайомець схопив мене правою рукою за рот, наказав мовчати та почав тягти у двір. Я впала і при цьому схопила хлопця за генеталії. Це його розсердило, він почав мене бити. Я втратила свідомість. Прийшовши до тями, побачила, що кофта в мене на голові.  Хлопець наказав не кричати, мовляв, інакше покличе ще двох друзів, які знаходяться неподалік. Після цього зґвалтував мене природним та неприродним шляхом і наказав лежати, а сам оглянув мені шию та руки на наявність золотих речей, однак, не знайшовши нічого цінного, втік у невідомому напрямку», – зізналася вона.

Що відбувалося далі? Кого цей маніяк ще згвалтував? І чому жінки на суді не хотіли проти нього свідчити?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 27  вересня.

zakarpatpost.net