Гороскоп на тиждень. 1 – 7 жовтня 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

Гарний час для виконання будь-яких спільних завдань. Скооперуйтеся з близькими людьми, і разом ви досягнете високих результатів. Поодинці ж вам навряд чи вдасться досягти того ж. Загалом тиждень обіцяє бути гармонійним, у всіх справах можете досягти хороших результатів. Лише будьте уважними під час виконання важливої роботи, перевіряйте інформацію. На вихідні можливий приємний і романтичний відпочинок.

ОВЕН

На цьому тижні краще не ділитися проблемами з оточуючими. Це може бути використано проти вас. Постарайтеся стримувати свої емоції і бути більш спокійними. Подумайте над тим, що можна змінити в вашому житті. Зараз сприятливий період для невеликих змін. Зірки радять пошукати спосіб розслабитися — наприклад, прийняти релаксуючу ванну. Вся справа в тому, що ви будете занадто неспокійні.

ТЕЛЕЦЬ

Конфлікти з близькими, які можуть виникнути, позначаться на вашому здоров’ї. Можливі загострення хронічних захворювань і поява нових недуг. Зірки не радять вам зараз ніякі нові починання. Більш того, на роботі вам буде складно сконцентруватися. Важливо не піддаватися поганому настрою, він може зіпсувати враження про вас. Зірки обіцяють вам приємні події на вихідні, причому вражень – масу.

БЛИЗНЮКИ

Будьте допитливі в цей час: всім цікавтеся, все запам’ятовуйте. Не розкидайтеся своїми силами і часом. Погоджуйтеся тільки на ті пропозиції, які того варті. У деяких випадках доведеться вдатися до допомоги друзів. Ви зараз охоплені жагою змін і починаєте з себе, навіть з власної зовнішності. Причому всі навколишні вас підтримають, що, погодьтеся, рідко буває! Зберігайте голову тверезою, у всіх сенсах. На вихідні краще відмовтеся від пікніка.

РАК

В першу половину тижня вас очікує багато зустрічей. Ви відчуєте приємні емоції, але згодом вам знадобиться відпочинок. Другу половину тижня проведіть по максимуму на самоті. Є ймовірність, що один із близьких друзів діє нечесно. Вас цікавить власне фінансове становище. Тих, хто захоче витратити гроші на поїздку, чекає цікаве знайомство, швидше, не романтичне, а ділове. Ось і обмежтеся діловими темами. На цьому тижні вам треба поменше розповідати про особисте незнайомим людям.

ЛЕВ

Найближчим часом вас чекає корисне знайомство. На роботі постарайтеся показати свої організаційні здібності. Запропонуйте допомогу. З начальством, до речі, встановляться прекрасні відносини. Чим не привід попросити прибавку до зарплати? Зараз не можна ні з ким сваритися, адже перед вами відкриваються нові широкі перспективи, і без підтримки обійтися буде важко. Причому підтримка знадобиться і від колег, і від родичів. У вихідні треба приділити час власному будинку, зробити генеральне прибирання, воно підніме вам настрій.

ДІВА

Зараз вам буде потрібен особистий простір. Забезпечте його собі як вдома, так і на роботі. Чим більше працьовитості ви будете проявляти в даний період, тим більш високими виявляться результати. У деяких питаннях ви будете надто амбіційні, тримайте себе в руках. Варто уникати перенапруження і конфліктів. Можна навіть у другій половині тижня закинути роботу або вибирати ту, яку самі вважаєте найбільш творчою. Тут вас чекає явна удача. Багато Дів можуть навіть написати роман.

ТЕРЕЗИ

Настрій у вас буде змінюватися мало не кожен день. Близьким людям доведеться з вами нелегко. Можливі несерйозні травми, проте вони можуть порушити ваші прийдешні плани. Займіться створенням затишку і тепла вдома, це необхідно не тільки вам, але і вашим домочадцям. Ваші козирі зараз – щирість і чарівність. Друга половина тижня пройде дуже вдало і в діловому, і в особистому аспекті. Ви вирішите багато побутових питань, над якими билися останнім часом.

СКОРПІОН

Деяких Скорпіонів чекають серйозні угоди. Будьте уважні при оформленні документів. Гроші зараз краще збирати. Або покласти їх на рахунок. Не дивуйтеся, якщо на роботі вам будуть будувати підступи. Ваша поведінка останнім часом теж залишала бажати кращого. Переключіть свою бурхливу енергію на домашні справи. Багато хто з вас задумається про красиві інтер’єри і комфорт. Більше спілкуйтеся з близькими людьми.

СТРІЛЕЦЬ

Зірки радять вам зараз заводити легкі романи. А ось з серйозними стосунками поки краще почекати. В даний період сприятливим є планування потомства для сімейних пар. У вільний час намагайтеся читати більше книжок на цікаві теми. Слід позбутися постійної внутрішньої тривоги, що ви всім повинні і зобов’язані. Тоді все піде дуже вдало. Близькі люди вам охоче допоможуть. Друзі запропонують цікавий план на вихідні – не відмовляйтеся.

КОЗЕРІГ

Вас будуть турбувати фінансові питання. Можливі великі втрати. Буде прикро, але краще не зациклюватися на переживаннях, а почати заробляти гроші. З родичами виникнуть розбіжності. Пам’ятайте, іноді краще погодитись, ніж сперечатися. В особистих стосунках надавайте більше ініціативи партнеру. У іншому відчуєте нечуваний приплив сил, зі здоров’ям буде все гаразд. а що ж може бути кращим!

ВОДОЛІЙ

Впевненість в собі вам зараз не завадить. На вас повісять додаткові обов’язки на роботі, а вдома доведеться відстоювати свої інтереси. Щоб відпочити, у вихідні вирушайте кудись одні. Корисно буде також отримати нові знання. Дайте собі можливість прислухатися і придивитися до того, що відбувається навколо, виловіть чимало цінної інформації. І по можливості уникайте того, що вам незвично, навіть у їжі.

РИБИ

У цей період ви зможете похвалитися відмінним самопочуттям. Скористайтеся цим для здійснення справ, де потрібна фізична активність. На роботі можуть виникнути проблеми через брак часу. Начальство вимагає результату, а ви не будете встигати. Особисте життя буде більш успішним на початку тижня, ділове – ближче до вихідних, так теж буває. Сімейним Рибам не варто турбуватися: вам не будуть дорікати за надмірне службове завзяття, в домашніх стосунках запанує гармонія.

zakarpatpost.net